Skip to content
Cocktaluri

Care este reteta pentru a face un cocktail La Cura

cocktail la cura reteta

La Cura este un cocktail care zboară în sezonul estival, cu gamele sale îndrăznețe de tonuri, centrul său este berea blonda, în general de culoare maro închis, datorită utilizării malțelor prăjite sau a orzului, dar poate varia între chihlimbar, maro și negru.

Aroma sa de hamei este inteligent absentă, astfel încât nuanțele de ciocolată sau nuci tind să adere, de unde și denumirea de „Mild” care în engleză înseamnă blând, moale sau ușor, deoarece este ușor amară.

Titluri Principale

  Ce este cocktailul la cura

  În ceea ce privește volumul de alcool din această bere ușoară, acesta este între 3 și 3,5% AVB, ceea ce îl face ideal să se amestece cu alte băuturi spirtoase, generând astfel o gamă adecvată de alcool, care permite identificarea altor arome, arome și texturi.

  Aroma puternică picantă a acestui cocktail este asigurată de lichiorul de ghimbir, care se caracterizează prin atingerea sa picantă la intrare și moale când este ținut pe palat câteva secunde, cu acea sugestie răcoritoare de expirație, aromă dulce și citrică datorită stropirii sale de suc de lămâie.

  Aceste cocktailuri cu bere nu au ajuns la o bază de fani ca alte tipuri de băuturi, deoarece nu au publicitate în masă care să le facă vizibile tuturor, ceea ce le face să ignore posibilitățile formidabile pe care le poate oferi atunci când se combină cu alte băuturi.

  Fără îndoială, s-au făcut pași importanți în ceea ce privește cocktail-urile cu bere, dezvoltând unele creații recente care obțin un mare succes și popularitate.

  Faceți un pas înainte și pregătiți-l acum.

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail La Cura?

  • Bere ușoară.
  • Suc de lămâie.
  • Lichior de ghimbir.
  • Benzi proaspete de ghimbir.
  • Bucăți de gheață.

  Rețetă pentru a face un cocktail La Cura pas cu pas

  • Adăugați suficientă gheață în recipientul pentru bere.
  • Aruncați bere ușoară și suc de lămâie.
  • Adăugați lichiorul de ghimbir.
  • Se amestecă corect.
  • Se ornează cu benzi de ghimbir.

  Cura și sănătatea

  Acest cocktail minunat, cu amestecul său de bere, ghimbir și suc de lămâie, contribuie fericit și discret la corpul nostru, antioxidanți naturali care ne protejează împotriva bolilor cardiovasculare, ne fac mai longevivi, deoarece întârzie îmbătrânirea.

  Și, ca și când nu ar fi suficient, fibra solubilă pe care o conține berea, previne constipația. Consumul moderat al acestei băuturi oferă solide precum siliciu, care ne favorizează în procesele de formare osoasă.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner