Skip to content
Cocktaluri

Retete Cocktailuri de Craciun

Cocktailurile de Crăciun sunt băuturi alcoolice care sunt special preparate pentru a sărbători sezonul Crăciunului.

cocteiluri de sarbatori


Aceste cocktail-uri au adesea o aromă și o aromă de condimente de Crăciun, cum ar fi scorțișoară, nucșoară și cuișoare, și sunt adesea servite calde.

Cocktailurile de sărbătorile de iarna pot avea, de asemenea, o temă de Crăciun, cum ar fi roșu și verde, și sunt adesea servite în pahare de specialitate sau pahare decorative.

Aceste cocktail-uri sunt o opțiune distractivă și festivă de care să te bucuri în perioada sărbătorilor, atâta timp cât sunt consumate cu moderație și nu conduci după ce ai consumat alcool.

Titluri Principale

  Rețete de cocktailuri cu alcool de Crăciun pe care să le savurezi în perioada sărbătorilor:

  • Coquito: Acest cocktail tradițional portorican este făcut cu rom, lapte de cocos, lapte condensat și condimente precum scorțișoară și cuișoare. Poate fi servit cald sau rece și este de obicei decorat cu nucă de cocos rasă și scorțișoară măcinată.
  • Eggnog: Acest cocktail clasic de Crăciun este făcut cu lapte, ouă, zahăr, rom și condimente precum scorțișoară și nucșoară. Poate fi servit cald sau rece și de obicei este decorat cu un praf de scorțișoară măcinată.
  • Glühwein: Acest cocktail german fierbinte este făcut cu vin roșu, condimente precum cuișoare și scorțișoară și zahăr. Se serveste fierbinte si de obicei se orneaza cu felii de portocala.
  • Mulled Cider: Acest cocktail american fierbinte este făcut cu cidru, condimente precum cuișoare și scorțișoară și zahăr. Se serveste fierbinte si de obicei se orneaza cu felii de mere.
  • Hot Toddy: Acest cocktail fierbinte este făcut cu whisky, apă fierbinte, zahăr și condimente precum scorțișoară și cuișoare. Se serveste fierbinte si de obicei se orneaza cu felii de lamaie.
  cele mai bune cocktailuri de craciun

  Sper ca aceste retete sa va ofere cateva idei si sa va puteti bucura de cateva cocktailuri de Craciun in perioada sarbatorilor. Sărbători fericite!

  Dacă doriți să savurați cocktailuri fără alcool de sarbatorile de iarna, iată câteva opțiuni de luat în considerare:

  • Cocktail cu mere și scorțișoară – Făcut cu cidru de mere fierbinte și condimente cu scorțișoară. Puteți adăuga puțin suc de portocale sau cointreau fără alcool dacă doriți.
  • Punch de Crăciun fără alcool: făcut cu vin roșu fără alcool, condimente și fructe uscate.
  • Eggnog fără alcool – Fabricat cu lapte, ouă, zahăr și condimente de Crăciun, cum ar fi scorțișoara și nucșoara. Puteți folosi lapte de cocos sau lapte de migdale în loc de lapte obișnuit pentru o opțiune fără lactate.
  • Coquito fără alcool: o versiune fără alcool a cocktail-ului tradițional portorican făcut cu lapte de cocos, lapte condensat neîndulcit, condimente și scorțișoară.
  • Ciocolată fierbinte cu scorțișoară – Fabricată cu lapte, ciocolată rasă și condimente cu scorțișoară. Puteți adăuga puțin rom sau whisky fără alcool, dacă doriți.
  • Cocktail de cidru fierbinte – Făcut cu cidru de mere fierbinte, scorțișoară și condimente de cuișoare și un strop de suc de portocale.
  • Ceai de ghimbir – Făcut cu ceai fierbinte de ghimbir, miere și puțină lămâie.
  • Fruit Punch Cocktail – Făcut cu fructe proaspete, cum ar fi mere, pere și portocale, și condimente de scorțișoară și cuișoare.
  • Cocktail de rodii: Preparat cu suc proaspăt de rodie și sifon de lămâie.
  • Cocktail cu limonadă de catnip – Făcut cu limonadă proaspătă și catnip.
  cocktailuri fara alcool pentru copii de craciun

  Acestea sunt doar câteva exemple, dar există multe alte opțiuni de cocktail de vacanță fără alcool disponibile. Bucurați-vă de cocktailul de Crăciun fără alcool!

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner