Skip to content
Cocktaluri

Rețeta perfectă pentru a face un cocktail Marina

cocktail Marina reteta

Primul pâine prăjită, un moment de odihnă după o zi obositoare de muncă corespunde unei băuturi, iar cocktailul Marina ajunge să simbolizeze arta lichidă într-un pahar bun, fiind ideal pentru acele momente speciale și relaxante.

Pentru a captura portul de agrement dorit, veți avea nevoie de ingredientele indicate și de instrumentele lor pentru ao realiza.

Băuturile, sucurile și bitter-urile manipulate pentru această băutură vor necesita un pahar de sticlă cu capac metalic, astfel încât să vă puteți bucura de ritualul fuziunii sale atunci când îl amestecați și agitați, simțind acea armă de cocteil cu gură largă, puternică, în puterea dvs. .

Măsurătorile conice revizuite cu atenție creează o băutură formidabil mai bună. Combinația foarte originală a aromelor lor îi promovează într-o categorie superioară și nu pot fi înlocuiți cu niciun alt brand.

Titluri Principale

  Cum se elaboreaza un coctel Marina pas cu pas

  Băuturile amare sau amarele care alcătuiesc această băutură sunt foarte concentrate. Sunt un amestec unic de condimente, ierburi și alte plante care au rămas în picioare în alcool, îmbătrânind pentru perioade de timp.

  O parte din frumusețea servirii acestei băuturi este că are recipientul adecvat. Unele cocktail-uri sunt atât de integrate în aroma băuturii încât sunt numite după componenta esențială pe care o conțin în mod normal.

  Decorul nu este o plecare frivolă, ci o parte integrantă a acestuia, chiar dacă această băutură lasă gustul fiecărui barman pentru a o decora sau nu, aceste atingeri îi conferă întotdeauna strălucire și prezență.

  Se oferă ocazia perfectă de a te face cunoscut cu această băutură senină. Vă lăsăm ingredientele și cum să le implementați. Urmați-ne fără să vă gândiți prea mult!

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Marina?

  1. 2 măsuri de rachiu.
  2. 1 și ½ măsură de Cointreau.
  3. 1 măsură de lămâie sau suc de lămâie.
  4. 2 atingeri de Galliano.
  5. 1 atingere de Campari.
  6. Gheaţă.


  Rețetă pentru a face un cocktail Marina pas cu pas

  • Localizați sticla de amestecare.
  • Se toarnă Brandy, Cointreau, suc de lime, Galliano, Campari și gheață.
  • Se agită energic timp de cel puțin 20 de secunde.
  • Curățați peste un pahar de cocktail.
  • Adăugați o notă de clasă cu o pană de lime sau lămâie.
  • Gustati.


  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktailului Marina, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner