Skip to content
Cocktaluri

Lingura de bar sau Spoon Bar

Lingura de bar sau Spoon Bar
Bar Spoon

Lingura de bar sau Bar Spoon este un element esențial pentru realizarea cocktailurilor in paharul de compoziție. Poate fi folosit și pentru fotografii în stil strat sau pentru Shooter.

Susține paharul de amestecare. Cu el, băuturile sunt bătute sau amestecate în respectivul pahar.

Este o lingură specială de cocktail, care are un mâner alungit, care facilitează amestecarea tuturor ingredientelor necesare pentru a pregăti un anumit cocktail, deoarece ajunge la fundul paharului, ceea ce ne asigură că putem amesteca mai bine tot ce conține.

Daca preferi, il putem inlocui cu orice lingura atata timp cat este alungit pentru a ajunge mai bine la fundul paharului de mixare sau cu agitatoare.

Titluri Principale

    Cum se folosește lingura de amestecare pentru cocktailuri?

    Odată ce toate ingredientele cocktailului au fost adăugate în paharul de mixare urmând instrucțiunile rețetei, următorul lucru va fi să le amestecăm. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introducem această lingură pe fundul paharului și să agităm cu mișcări circulare până se obține textura dorită.

    Ar trebui să încercați să păstrați ritmul în mișcare, astfel încât amestecul să arate bine, dar nu disperați pentru că cu puțină practică se poate realiza.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner