Skip to content
Cocktaluri

Blanche Mojito

Blanche Mojito reteta

Blanche Mojito este descris ca trezirea radiantă a trestiei de zahăr, pentru aroma sa. Este cunoscut ca un cocktail a cărui consistență gravitează cu Blanche Armagnac de vârf, cremă de cocos, bucăți de fructe, cum ar fi ananas, suc proaspăt de lămâie, zahăr, sodă, mentă și gheață mărunțită.

Un Armagnac excelent are ca rezultat un fantastic Blanche Mojito. Această combinație de fructe acide, cu trezirea nucii de cocos și a mentei sale luate din grădină, legată de bulele sale de apă, prinse în gheață zdrobită, generează cea mai plăcută și distractivă senzație pe care o poate simți palatul.

Vom ști deja care sunt ingredientele sale, să descoperim acel Armagnac de timp pe care l-am salvat.

Să ieșim și să găsim ce lipsește și să ne pregătim să pregătim această fantezie, savurând sucurile și esențele sale concentrate într-o singură băutură.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Blanche Mojito?

  1. 6 cl de Blanche Armagnac.
  2. Crema de nuca de cocos.
  3. Bucăți de ananas.
  4. Jumătate de lămâie.
  5. 2 linguri mici de zahăr.
  6. 4 frunze de mentă.
  7. 9 cl de apă carbogazoasă.


  Rețetă pentru a face un Blanche Mojito pas cu pas

  • Incorporati toate ingredientele, armagnacul alb, crema proaspata de cocos, sucul de ananas, feliile de ananas si zaharul, intr-un shaker.
  • Încărcați o jumătate de pahar de gheață zdrobită și adăugați în agitator.
  • Se agită de bucurie până când agitatorul este foarte rece.
  • Se filtrează lichidul de câteva ori și se toarnă în pahar.
  • În concluzie, puteți decora cocktailul cu două paie pe marginea paharului.

  Blanche Mojito și originea numelui său


  Blanche Mojito ar urma să fie o variantă a mojito-ului tradițional, prin schimbarea romului pentru un rafinat Armagnac și încorporarea fructelor din climă caldă, oferindu-i acea notă de finețe într-o creație tropicală.

  Istoria ne face să credem că mojito original a fost creat în Cuba în bodeguita del medio, în Havana veche la mijlocul secolului al XIX-lea.

  Cu insistență marcată, versiunea se strecoară, că această băutură a fost una dintre preferatele lui Hemingway, deși nu a scris niciodată despre „cocktailul său preferat”.

  Singura dovadă că el a fost acolo este că există o scrisoare pe perete atârnată deasupra barei, care aparent are scrisul său de mână, așa cum se vede în unele publicații ale vremii.

  Mojito și evoluția sa


  În Cuba, producția de rom a început să fie rafinată la mijlocul anilor 1860, ceea ce a dus la trecerea acestuia la stadiul de îmbătrânire, rezultând un rom cu proprietăți și calitate mai bune.

  Acest scenariu a generat substanța menționată anterior, înlocuind treptat rachiul pur și rustic, pentru a fi amestecat cu acest tip de băutură.

  Din acel moment, când ceea ce în Cuba era cunoscut sub numele de draquecito a fost redenumit în mojito și totuși nu a atins faima și notorietatea, datorită lui Ernest Hemingway, care a băut-o zilnic.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Blanche Mojito, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu Armagnac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner