Skip to content
Cocktaluri

Cocktail Lazy Lover

Cocktail Lazy Lover

Lazy Lover intră în linia de cocktailuri cu armagnac și alte spirite.

Când sunt amestecați cu sucuri de fructe variate, aceștia caută să realizeze degustarea dorită, cu o valabilitate extraordinară în timp.

Jalapeño chartreuse verde este ingredientul care dă acestei băuturi un semn picaresc. Combinația nu ascunde niciodată identitatea celorlalte arome.

Această băutură, compusă din 5 personalități diferite cu stimuli viguroși, și o cireșă, îi conferă calitatea de a trece prin cabaline fără să se împiedice sau să cadă, iar acest lucru este posibil doar datorită inovației ingredientelor sale, deoarece pe termen lung nu pot să fie înlocuit.

Pentru ca Lazy Lover să nu mai fie numit niciodată leneș și să-i simțiți căldura în prima înghițitură, tăiați doi ardei jalapeno și combinați-i într-o caserolă cu o sticlă de chartreuse, încălziți la foc mic, lăsați-l să se răcească. Acest lucru vă va oferi puterea suplimentară pe care ar dori să o aibă fiecare rândunică.

Suntem pregătiți pentru cocktail-ul nostru de concentrat rugător și esență renăscută, să nu-l pierdem din vedere, Jalapeño îl împinge pe benedictin, armagnacul îi acoperă cu calm și îndulcitorul său natural de agave, cu suc de lămâie și cireșe de petrecere, provoacă un nesfârșit aplauze, pentru a sărbători cât de minunată este viața.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Lazy Lover?

  • 1/2 oz armagnac.
  • 5 oz. de benedictin.
  • 20 oz. de sirop de agave.
  • 20 oz. chartreuse verde infuzată cu jalapeño.
  • 65 oz. de suc proaspăt de lime.
  • 1 cires


  Rețetă pentru a face un cocktail Lazy Lover pas cu pas

  1. Folosiți un agitator și turnați toate ingredientele (ordinea nu este importantă în acest caz).
  2. Se amestecă și se strecoară într-un pahar de cocktail.
  3. Se ornează cu o cireșă.
  4. Se poate Servii.

  Lazy Lover și ieșirea lui la baruri


  Conform curentului care știe despre această afacere, Lazy Lover, face primii pași doar în angajați.

  Acesta a fost un loc de băuturi, deținut de mai mulți îndrăgostiți, în căutarea și crearea de cocktailuri de calitate superioară.

  După mai multe teste, încercări și eforturi ale tuturor actorilor dedicați acestei provocări, a fost posibilă stabilirea unei rețete finale, care a generat invenția acestei băuturi.

  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktailului Lazy Lover, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu Armagnac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner