Skip to content
Cocktaluri

Don Giacomo

Don Giacomo reteta cocktail

Don Giacomo este o băutură plină de sutură acră controlată, aromă intensă și eleganță evidentă, ajunge să formeze rânduri în căutarea acelor amestecuri de distilate, care urmăresc inovația și perfecțiunea într-o băutură.

Amarele sunt o parte esențială a substanței diferitelor băuturi și acest lucru nu face excepție, în ciuda faptului că, în ultimele trei decenii, și-a pierdut proeminența.

Încurajat de noua tendință de a opta pentru băuturi clasice, tăiate amare, și-a recăpătat importanța, obținând încă o dată un loc în barurile din întreaga lume.

Bitter a fost apreciat ca un medicament miraculos pentru tăieturi. După ce a călătorit un drum lung, a ajuns să fie folosit ca digestibil. În baruri și-a găsit adevărata casă.

Puternicul său Armagnac, care, după unii istorici, este cel mai vechi coniac din Franța, prin puritatea și eleganța care îl caracterizează, combinate cu portul său alb dulce, îi dau acea notă de grație pe care ar dori să o aibă multe băuturi, rareori realizată . Cele menționate anterior oferă acel semn distinctiv al unui clasic care revine întotdeauna.

Este una dintre cele mai apreciate și cunoscute băuturi din lume.

Aici vă vom arăta cum să îl pregătiți. Bine ati venit.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Don Giacomo?

  • 1 măsură de Armagnac.
  • Gheata zdrobita
  • 1 măsură de port alb dulce.
  • 1 măsură de amărui.


  Rețetă pentru a face un Don Giacomo pas cu pas

  • Adăugați gheață zdrobită.
  • Armonizați ingredientele din paharul de amestecare.
  • Se agită corect.
  • Se toarnă peste un pahar de tip flaut.
  • Se servește cu paie.

  Cocktailul Don Giacomo și calitatea distilatelor care îl compun


  Nu există dovezi literare ale plecării lui Don Giacomo la barurile lumii. Deoarece este un cocktail clasificat ca un clasic, mulți kilometri de baruri au fost serviți cu această băutură elegantă, până în prezent.

  Ceea ce, dacă este adevărat, este că ar putea fi însoțit de cele mai bune amestecuri de distilate existente.

  Un vin alb de port, făcut cu struguri care nu intră în contact cu mustul. Sunt fermentate în butoaie mari de stejar de peste 20 de mii de litri.

  Armagnac, cel mai vechi distilat din lume, rezultat dintr-o distilare lentă și continuă a vinurilor albe produse în regiunea Gasconia, în principal din tulpinile Ugni blanc, Colombard, Folle Blanche și Bacco blanc, care acoperă o suprafață de 15.000 de hectare .

  Bitter, clasificat ca o băutură alcoolică aromată cu esențe de plante, cu gust amar, un însoțitor ideal pentru orice băutură care dorește să obțină o aromă incomparabilă.

  Dacă ți-a plăcut rețeta lui Don Giacomo, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu Armagnac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner