Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Brandy Smash reteta 2021

cocktail Brandy Smash reteta

Brandy Smash, pentru calitatea și domnia sa, este clasificat de versat, ca fiind tradițional în toate timpurile, definit ca cocktailul care nu are nevoie de îmbunătățiri, deși modalitățile de a ajunge acolo pot fi parcurse pe diverse căi.

Alegerea coniacului este coloana vertebrală a succesului și prestigiului de care s-a bucurat această băutură. Combinația sa de zaharuri rafinate, sifon și mentă, va face băutura pentru aroma și aroma sa, evocarea timpurilor trecute în prezent.

Este combinația care cade întotdeauna bine, din acest motiv, nu ar trebui să lipsească în întâlnirile cu prietenii noștri fermecători și astfel să promoveze momente de plăcere și satisfacție,

Este ușor de făcut, să pregătim specialitatea casei și să simțim că calitatea în papilele noastre spumante, cu siguranță ne va răsplăti.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Brandy Smash?

  • 2 uncii de coniac.
  • O lingură mică de zahăr selectat foarte fin.
  • Crenguțe de mentă.
  • Sifon, cam o uncie.
  • O cireșă maraschino.
  • O felie de portocala.

  Rețetă pentru a face un Brandy Smash pas cu pas

  1. Se amestecă menta, zahărul (sau siropul) și sifonul într-un pahar îmbătrânit.
  2. Umpleți paharul cu așchii de gheață.
  3. Adăugați rachiu și amestecați bine.
  4. Decorează cu o felie de portocală.
  5. Mușcăm o cireșă maraschino

  Brandy Smash și perioada sa strălucitoare

  Se consideră că această băutură a avut vârsta de aur în perioada războiului civil. Cu toate acestea, se speculează că a fost creat în jurul anilor 1830, până atunci smash-ul a fost luat cu bourbon sau whisky de secară.

  Mai târziu se va naște Gin Smash, care va veni să dea armonie cocktailurilor, care era popular în acele vremuri.

  „Profesorul” Jerry Thomas ar fi construit originalul Brandy Smash în zilele sale în spatele barului la sfârșitul secolului al XIX-lea.

  Thomas a fost primul care a documentat cocteilurile în cartea sa din 1862.

  Recomandare pentru un Brandy Smash perfect

  Dacă rețeta se bazează pe zahăr rafinat, mai degrabă decât pe sirop, asigurați-vă că îl amestecați bine, astfel încât să fie complet diluat, deși bastoanele tind să prefere siropul decât zahărul pur.

  Siropul de gumă arabică, din rețeta originală, este recomandat pentru a conferi băuturii alcoolice o legătură slabă, care este adesea utilizată în cocktail-urile grele cu alcool ca acesta.

  Revizuirea nu mai puțin importantă și vitală este de a captura menta proaspătă, un secret bine păstrat pentru a face această băutură numărul unu, este atât de mult, încât barmanii își recoltează propriile mentă, pentru a-i oferi acea mângâiere, că de multe ori băutura o face nu realizează.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Brandy Smash, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu Armagnac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner