Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Continental Sour

cocktail Continental Sour reteta

Cocktailul Continental Sour, cu un stoc moderat bărbătesc datorită puterii și aromei sale, a fost inițial făcut cu Whisky de secară, cu aromă picantă, amestecat și încolțit cu vin de Porto, acesta fiind proiectat cu lichidele sale acre și dulci, făcându-l o băutură la modă clasic și entuziast.

Există un curent care îl definește ca un Boston Sour, cu proteine, deși primul Sours nu avea albuș de ou.

Băutura poate fi servită fie în pahar, fie în pahar fără gheață, deși Sour-ul modern este de obicei prezentat într-un pahar de modă veche sau într-unul din Claret.

Să încercăm un provocator Continental Sour și să intrăm în acea degustare dulce-amăruie.

Este timpul să vă reparați ingredientele și să pregătiți acest elixir exploziv de distilare intensă și esență formidabilă.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Continental Sour?

  • 4 cl de whisky bourbon sau secară.
  • 2 cl suc de lamaie.
  • 1 cl sirop de zahăr.
  • O jumătate de albuș (opțional).
  • 1 cl de port sau vin roșu.


  Rețetă pentru a face un Continental Sour pas cu pas

  1. Se amestecă toate ingredientele, cu excepția portului sau vinului roșu fără gheață, astfel încât albușurile să se spumeze.
  2. Apoi, agitați energic peste gheață și strecurați-l de două ori într-un pahar cu cuburi de gheață răcite anterior.
  3. Se toarnă cu vinul roșu sau port.

  Continental Sour, Porto și originea sa


  Această băutură a luat naștere prin pură întâmplare la sfârșitul secolului al XIX-lea.

  Într-o după-amiază leneșă, un barman dintr-un bar din nord, a turnat pur și simplu niște vin roșu într-un whisky acru, în acea perioadă în Statele Unite, existau puține cunoștințe atunci când se disting un vin roșu obișnuit de un vin de port, ei au chemat pe toată lumea ” Claret. „

  Claretul este un vin lustruit cu semne asemănătoare vinului roșu, realizându-și fermentarea cu piei, dar cu un echilibru suficient de struguri albi, obținându-se astfel un vin cu un ton redus.

  Este o băutură tipică a Spaniei, al cărei consum principal se înregistrează în orașele Navarra, Aragon, La Rioja, Țara Bascilor și în unele fâșii din Soria, Burgos și Valladolid.

  Degustătorii perseverenți au stabilit în ceea ce privește prepararea acestei băuturi că cu cât este mai dens un lichid, cu atât este mai dificil să fie stratificat corespunzător.

  Vinul roșu uscat poate fi stratificat mai ușor decât portul dulce și slab, care precipită ocazional, de unde și concentrația și bogăția.

  Numele creditate către Continental Sour


  O băutură și nume diferite. Acest lucru se întâmplă atunci când multe baruri sau restaurante plasează băutura pe oferta lor, astfel încât numele se schimbă sau mută din când în când, de exemplu, băutura era cunoscută sub numele de Southern Whisky Sour și mai târziu New York Sour la începutul secolului XX. .

  Există baruri în Statele Unite, care au băutura cu numele „Greenwich Sour”.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Continental Sour, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu armagnac și cocktail-uri cu whisky din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner