Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Capas Black y Tan

Black y Tan reteta cocktail

Acesta este cocktailul numit tehnic printre fanii săi, ca băutură cu densitate stratificată. Generează fenomenul mecanicii fluidelor cunoscut sub numele de instabilitate.

De asemenea, numit cocktailul dublu doi, deoarece durează doar două minute pentru a pregăti și este format din două ingrediente, bere neagră și lager.

Pentru a savura această băutură clară și atractivă, înclină paharul și umple-l încet cu lagerul fermentat de sus, până la puțin peste jumătate.

Dacă creează spumă, o veți fi atins, acest lucru va ajuta la separarea nivelurilor și veți simți și vă veți bucura de diferența dintre o bere și alta.

Să nu mai așteptăm, cu ingredientele în mână, este timpul să pregătim un strat negru și strălucitor. Să luăm o blondă și una neagră, să le amestecăm și apoi să le punem la punct și să servim băutura foarte rece.

Rămâne doar să începi să te bucuri.

Titluri Principale

  Care sunt ingredientele pentru a face un cocktail capas Black y Tan

  Ingrediente:

  • Bere Lager sau catira, așa cum o numesc de obicei.
  • Bere neagră
  • O lingură pentru a turna și a combina băutura.

  Cum este pregătit Capas Black and Tan?

  pregătire:

  • Un pahar trebuie umplut la jumătatea drumului cu lager sau catira bine fermentat, apoi adăugați berea neagră.
  • Stratul superior este turnat încet peste o lingură cu capul în jos.
  • Puneți-l peste pahar pentru a evita stropirea și amestecați cele două straturi de bere.
  • Se servește foarte rece.

  Cum a luat naștere cocktail-ul Capas Black and Tan?


  Nu există prea multă literatură cu privire la crearea sa, dar acest cuvânt a apărut probabil în Anglia, unde iubitorii și obișnuiții băuturii au amestecat diferite tipuri de bere începând cu secolul al XVII-lea.

  Numele „Back and Tan” fusese folosit pentru a descrie părul câinilor ca pe un lucru curios.

  Prima utilizare a termenului, în contextul consumului de alcool, este considerată a fi din anul 1881, potrivit Oxford English Dictionary.

  În revista americană Puck, prima utilizare britanică a termenului pentru a descrie o băutură datează din 1889.

  Layers Black and Tan în Irlanda


  Dacă treci prin Irlanda, aceste sfaturi te vor ajuta foarte mult, termenul „Negru și cafeniu” nu este folosit în țara respectivă ca expresie folosită pentru a amesteca două beri.

  În schimb, băutura este cunoscută sub numele de medio y medio. Adevărul este că băutura are probleme de imagine în Irlanda și în alte părți datorită asocierii cu forțele de rezervă ale Poliției Regale Irlandeze, poreclită „Negru și bronzat.

  În martie 2012, numele băuturii a intrat din nou în controversă publicitară, când Nike, ca parte a unei campanii de design cu tematică irlandeză, a dezvăluit o pereche de pantofi pe care îi reclama drept „Negru și bronz”, pe care El a generat din nou controverse în acea națiune. , delicat acești prieteni.

  Potoliți-vă setea și adăugați o notă din aroma Capas Black and Tan?


  Suntem cu toții conștienți de faptul că berea este una dintre cele mai bune băuturi pentru a potoli setea.

  Deși nu tuturor le place gustul său neplăcut și amar la început, dar dacă adăugăm un alt ingredient care schimbă puțin aroma, îl vom face mai plăcut.

  Prin tradiție, ne obișnuim să savurăm și să împărtășim o bere foarte rece, singuri sau însoțiți de o improvizație, cum ar fi lămâia sau un sifon.

  Dar alegând componentele adecvate, putem pregăti o gamă de cocktail-uri variate și delicioase pentru a sărbători împreună cu oaspeții noștri.

  Multe fabrici de bere americane fac astăzi premixuri pentru a conferi straturilor Black și Tan aroma și măsura perfecte.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Capas Black și astfel poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de bere în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner