Skip to content
Cocktaluri

reteta cocktail Bloody Mary cu bere si castravete

Bloody Mary cu bere si castravete reteta

Cocktailul Bloody Mary este o băutură despre care se știe că este asociată cu ameliorarea mahmurelii după o noapte plină de băuturi.

Cu toate acestea, este plăcut pentru un eventual consum la micul dejun sau într-o adunare pe măsură ce trece ziua.

Cu această ocazie, ne face plăcere să vă prezentăm castravetele blond Bloody Mary, care ar fi o variantă a băuturii originale, adăugând o notă specială, care adaugă o aromă și o aromă incomparabile, care nu este altceva decât o porție de bere. blondă bine concentrată și efervescentă.

Poate fi savurat atât cu aperitive și salate de orice fel, cât și cu mâncăruri mai elaborate pentru un prânz apetisant și chiar o gustare seara târziu.

Această băutură, cunoscută pe scară largă în toate latitudinile, de culoare violet, cu gust rafinat, îi vom da acel ingredient cu o atingere amară, cu care vom pregăti acest delicios cocktail, cu scopul de a extinde deja celebrul și variatul nostru shaker de cocktail, așa că că se bucură de toți.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail blond de castravete Bloody Mary?

  • Scântei de sare, picant și piper.
  • 2 oz de Vodka de Castravete.
  • 1/2 oz Suc de lamaie.
  • 2 oz bere bere.
  • 4 roșii.
  • Sos Worcestershire.
  • Felie de ramură de țelină / castravete pentru a decora, dacă se dorește.


  Rețetă pentru a face un cocktail Bloody Mary cu castraveti pas cu pas

  pregătire:

  • Se amestecă roșiile, sarea și piperul într-un agitator.
  • Adăugați toate celelalte ingrediente, cu excepția berii.
  • Adăugați gheața și, după aceea, agitați cu tot.
  • Includeți lagerul, cu bățul de țelină și felia de castravete.

  Cocktailul Bloody Mary cu castravete si originea sa


  Cea mai cunoscută versiune este legată de formula primară a acestui cocktail, aparent inventat de Fernand Petiot, în 1920, la Harry’s New York Bar din Paris. Petiot, obținând un amestec de părți egale cu vodcă și suc de roșii.

  Calificativul său s-ar datora, teoretic, legendarei regine Maria I a Angliei. Acest personaj a intrat în istoria întunecată a acelor vremuri, datorită urmăririi sângeroase a disidenților.

  Literatura găsită pe această băutură indică faptul că rețeta originală prezintă prima îmbunătățire, atunci când se adaugă sare, lămâie, sos perrins și tabasco.

  De-a lungul timpului, variații ale Bloody Mary au apărut din structura sa originală. Au fost incluse și alte ingrediente, fiind atingerea berii și adăugarea amestecului de castraveți, care a dat naștere acestei noi băuturi.

  O alta reteta de cocteil Bloody Mary cu castravete


  Pentru a obține prepararea ideală a acestui cocktail, țineți cont de calitatea sucului de roșii, care trebuie să fie gros și cu o aromă concentrată, iar celălalt element fundamental este acela că, atunci când este amestecat cu celelalte accesorii, este la vârf. frig ideal.

  Plusul acestei băuturi este amestecul său cu bere lager, prezentarea bine fermentată și concentrația amară. Acest compus îi oferă acel salt de calitate incomparabilă și îndrăzneață pentru a se bucura de el într-o noapte prelungită de sărbătoare.

  Dacă ți-a plăcut rețeta pentru Castravetele Blond Bloody Mary, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de bere în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner