Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Redneck Mother

ccocktails cu bere si cognac
Titluri Principale

  Reteta pentru a prepara Redneck Mother

  Cu siguranță, dacă vorbim despre sezonul vacanțelor de vară, vom include fascinantul cocktail Redneck Mother , deoarece este o băutură inspirată datorita acestui sezon. Această lovitură relativ palidă, energică și malțioasă, cu fund de bere în stil Helles, cu blatul de degustare subtil armonizat, aduce momentul perfect în căutarea aromelor acestui cocktail.

  Aroma sa de malț moderat până la puternic și cereale dulci, cu o calitate ușor prăjită, îi conferă sigiliul de a-l combina cu distilate mai puternice in alcool.

  El reușește să se armonizeze după bunul plac cu Gin, cu tărie alcoolică variabilă între 37 ° și 47 °, obținut prin distilarea orzului nemăcinat, rectificat cu fructe de ienupăr și parfumat cu cardamom, angelică și diferite plante care îi conferă esența sa specială.

  Pentru a realiza fuziunea dorită, a fost asociată cu suc de lămâie și Ginger ale, care este o băutură răcoritoare de origine engleză făcută cu apă minerală, ghimbir, zahăr și lămâie.

  Rezultând într-o băutură cu capacități aromatice dornice și arome de senzație irezistibilă.

  Să punem mâna pe ingredientele sale, să pregătim și să împărtășim această băutură într-o după-amiază însorită cu cei mai iubiți oameni ai noștri.

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Redneck Mother?

  • 2 oz suc de grapefruit.
  • 1 oz Gin.
  • 1 sticlă de sodă tip Ginger Ale.
  • Gheaţă.
  • 1 sticlă de bere în stil Helles.

  Rețetă pentru a face cocktail Redneck Mother pas cu pas

  • Adaugati suc de grapefruit proaspăt.
  • Se toarnă ginul într-un pahar de tip lalea.
  • Completează cu soda de ghimbir.
  • Se amestecă ușor berea în stil Helles.
  • Se servește într-un pahar de bere sau borcan de zidărie.

  Cum reacționează Redneck Mother la berea Helles Style?

  Acest cocktail fascinant este integrat de combinația perfectă cu berea în stil Helles, care conține un profil de fermentație curat, compușii săi de fructe organici trebuie să fie mici până la nici unul, cu o percepție foarte ușoară a alcoolului.

  Ca și când asta nu ar fi suficient, este îmbrăcat într-o nuanță de aur profundă, cu o vizualizare clară și strălucitoare a spumei învăluitoare, oferind o senzație de intrare incomparabilă.

  Carbonatarea sa moderată, blândă și curată fără duritate, conferă o căldură ușoară de alcool, dând naștere băuturii de vis.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner