Skip to content
Cocktaluri

Cocktail de bere cu miere și busuioc

cum se face un Cocktail de bere cu miere și busuioc

Berea este una dintre cele mai populare băuturi, însoțitoare la banchete petreceri și întâlniri cu familia sau prietenii, pe lângă faptul că se caracterizează prin diversitatea sa, poate fi însoțită și cu alte băuturi, în acest fel se naște Cocktailul de bere cu miere și busuioc.

Pentru a oficializa crearea acestui cocktail, s-a folosit bere cu miere, pe care experții o numesc Braggot. Această băutură evită să-și ascundă aroma și gustul mierii. Stare ideală pentru a încorpora diferite lichioruri.

Bourbonul a devenit formula de legătură, acest distilat din familia Whisky se caracterizează prin faptul că este ușor aromat și cu o aromă de miere.

Această băutură profită de Bourbon cu baza de porumb, într-o concentrație cuprinsă între 50 și 70%, precum și de grâu, secară sau orz malțiat. Amestecul său cu sirop de arțar și frunze de busuioc creează un lichior rafinat, am putea spune că suntem în prezența unui bulion rece apetisant.

Acest cocktail delicios și inovator, preparat cu ingrediente cu proprietăți pure și servit într-un pahar sau pahar persistent, cristalin și translucid, ne permite, în afară de a ne bucura de conținutul și aroma sa, să ne recreăm cu decorul său minimalist și sugestiv.

Vă invităm să-l împărtășiți și să-i înțelegeți dulceața, este un moment bun pentru a face acest cocktail rafinat.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail de bere cu miere de busuioc?

  • 1 1/2 oz Bourbon.
  • 1/2 oz de miere de arțar.
  • 2 sau 3 frunze de busuioc.
  • Bere de miere.
  • Gheaţă.


  Rețetă pentru a face un cocktail de bere cu miere și busuioc pas cu pas

  1. Într-un mixer, combinați frunzele de busuioc și siropul de arțar.
  2. Adăugați Bourbonul și gheața.
  3. Se agită câteva secunde și se amestecă bine.
  4. Adăugați încet berea cu miere.
  5. Se ornează cu o frunză de busuioc.
  6. Se servește într-un pahar cu gură largă și se bucură.

  Contribuții ale mierii la cocktailul de bere cu miere și busuioc


  În plus față de aroma pe care o aduce acestei băuturi, este concentrată o cantitate mai mare de alcool, ceea ce o face o bere cu o densitate mai mare și mai dulce decât în ​​mod normal.

  Această condiție îi conferă acel aspect și aromă, trezind armonia dorită. Este ideal să se combine cu orice distilat, fructe, condimente și plante.

  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktail-ului Bere cu miere și busuioc, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de bere în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner