Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail cu bere Rub & Rye

Rub & Rye reteta

Putem încadra Rub și Rye într-un nou tip de băutură, care încearcă să fie pe primul plan în crearea de cocktailuri și mixuri. Deși definiția sa directă, fără a ieși din linie, ar fi clasificată ca un cocktail de tip artizanal.

Prin definiție autentică, am putea spune că este o băutură care iese în evidență din ingredientele sale izolat, rezultând în elaborarea sa, combinată într-un mod original, fiind înregistrată ca fiind cele mai bine preparate băuturi, cu ingrediente de cea mai bună calitate pe cât posibil.

Cocktail-ul meșteșugărit, așa cum se numește deseori, vinde exclusivitate, distincție, dar și cea mai înaltă calitate și combinații adecvate și neașteptate de esențe și texturi.

Începutul este fabulos. Amestecuri inovatoare cu produse proaspete și bine realizate și o abilitate neașteptată de viziune, aduc cele mai bune și mai distinse cocktailuri în atenția publicului.

Rețeta nu trebuie să fie nouă, dar trebuie să i se dea o poftă de mâncare, orice băutură simplă și cunoscută ar merita, dar adăugând acel extra pentru a o face cea mai mare evaluare a unei băuturi din această categorie.

Cu siguranță un Rub & Rye, nu pregătește orice băutură, este o responsabilitate, dar, deoarece suntem oameni cu provocări, vom identifica cu atenție ingredientele sale și modul cel mai corect de a o prepara.

Nu trebuie să ratăm niciun detaliu și, în curând, vom fi la nivelul unei băuturi artizanale, ceea ce înseamnă cel mai bun dintre cele mai bune și de casă.

Trebuie doar să ne bucurăm de el și să ne recreăm palatul cu el.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Rub & Rye?

  • 1 ⁄ 2 oz Whisky Bulleit Rye.
  • 3 ⁄ 4 oz Suc de lămâie.
  • 3 ⁄ 4 oz sirop de arțar.
  • 1 uncie Albus de ou.
  • 5 oz Scaldis Pêche Mel Bere.
  • 5 picături de bitter pentru grătar.

  Rețetă pentru a face un Rub & Rye pas cu pas

  • Acoperiți marginea unei sticle vechi sau a unui pahar dublu cu sare de mesquite sau frecare uscată.
  • Umpleți până la jumătate cu gheață și rezervați.
  • Adăugați secara, sucul de lămâie, siropul de arțar și albușul de ou într-un agitator și umpleți cu gheață.
  • Se agită energic și se strecoară în paharul pregătit.
  • Protejați-l cu bere și amare și garniți cu o bucată de carne uscată.


  Rub & Rye și creația sa ca un cocktail de artizanat

  Nu toată originalitatea poate fi considerată un cocktail de artizanat, este ceva mai complex decât se crede, optarea pentru platforma de ingrediente alcoolice a băuturii, oricare ar fi aceasta, este fundamentală.

  Nu este suficient să te descurci cu branduri de top, trebuie să fie un cocktail unic și artizanal, ulterior trebuie îmbrăcat cu miere de casă, lichioruri intervenite, îmbătrânite sau aromate, pahare personalizate, precum și gheață, condimente locale și cicluri.

  Ce altceva ar trebui să știți despre un cocktail Rub & Rye


  Principala problemă cu Rub & Rye este că acestea tind să fie mult mai complexe și rafinate decât băuturile obișnuite și că nu necesită doar o tehnică bună, ci și imaginație și discreție.

  Pregătirea unui amestec greșit ar genera cheltuieli economice și de timp nedorite, acestea sunt principalele riscuri pe care proprietarii de baruri și le asumă atunci când oferă aceste nectare pe lista lor.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner