Skip to content
Cocktaluri

Cum face un cocktail El Diablo (Devil)?

reteta cocktail El Diablo (Devil)

Când comentăm că avem nevoie de „un vârf de piper pentru viața noastră”, vrem să oferim puțină bucurie, entuziasm și sărbătoare rutinei care ne înconjoară dezvoltarea zilnică.

Doar căutând o mică scuză pentru a ne întâlni, a sărbători sau doar pentru a discuta, propunerea noastră este încadrată într-un cocktail care va fi perfect cu toate acele ocazii.

Cocktailul Devil (El Diablo) ne prezintă o compoziție glorioasă plină de arome puternice, fructate și pe bază de plante, combinate între ele pentru a construi această băutură.

Un element care adaugă o senzație diferită este ardeiul de cayenne, care adaugă căldură și condimente băuturii, transformându-l într-un amestec de arome care te agăță.

Îi punem ingredientele și o cale care vă va ajuta dacă preferați să o pregătiți singuri, nu vă va dura mult, trebuie doar să îndrăzniți.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail El Diablo (Devil)?

  • 1 măsură de rachiu.
  • 1 măsură de cremă albă de mentă.
  • 2 stropi de curaçao.
  • 2 stropi de angostură.
  • 1 atingere de piper.
  • Coaja de lamaie.


  Rețetă pentru a face un cocktail Devil pas cu pas

  1. Așezați suficientă gheață în paharul de amestecare pentru a ne răci ingredientele.
  2. Adăugați rachiu, cremă de mentă, împreună cu curățarea și curățarea angosturii.
  3. Acoperiți și amestecați energic, până când amestecul se răcește și se amestecă uniform. Această parte este foarte importantă, deoarece gheața oferă puțină apă care ușurează forța pe care o conține amestecul de lichior.
  4. Cerneti si serviti intr-un pahar de martini pre-racit.
  5. Se ornează cu o coajă de lămâie în formă de spirală.
  6. Pregătește-te să savurezi băutura și să sărbătorești viața. Sănătate!

  Picantitatea cocktailului El Diablo


  Ardeiul Cayenne este un ingredient care adaugă o notă specială cocktailului nostru. Este un condiment roșu, mic și picant, originar din America de Sud și Centrală, Antilele și Mexicul.

  Uscat și praf, produce căldură puternică. Plasându-l în cantități adecvate, poate contribui la îmbunătățirea unui număr de alimente, precum și la beneficiile pentru sănătate.

  Acesta, ca și ceilalți ardei, conține o substanță numită capsaicină, care oferă intensitate, fiind un puternic calmant al durerii. Are vitamina C și este utilizată pentru tratamentul cancerului, pe lângă alte proprietăți.

  Un element puternic de aromă și beneficii.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Cocktail Devil, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de brandy în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner