Skip to content
Cocktaluri

Reteta pentru a prepara un Fall Roses Cocktail

rose waterfall cocktails reteta

Sosește tranziția și odată cu ea băuturile de sezon, specialiștii încorporează pahare cu amestecuri tipice sezonului. Unul dintre ele este cocktailul de trandafiri de toamnă, cu un efluviu aromat care tânjește după soare, căutând adăpost pe pământ.

Toamna, în afară de aducerea vestei și a drapelelor, poartă cu sine domeniul colecțiilor sezoniere, așa a făcut ca acest nectar, pentru a-și procura nuanțele orbitoare și aparițiile de pensulă, să-și facă diverse lichioruri.

Mereu în frunte avem stăpânul de ceremonii, brandy-ul autentic scăldat în struguri, însoțit de un cais și lichioruri fructate precum rodie, portocală, zmeură, bitter și grăsimi din lapte în repaus. Toți erau însărcinați să-și contopească texturile și esențele, pentru a da viață și prospețime acestei băuturi de vrajă transparentă.

Pe măsură ce vremea se schimbă, corpul nostru își activează cipul de memorie și gusturile noastre se schimbă, un orz de vară nu este atât de încântător, pe măsură ce înfloresc zilele. Vom căuta băuturi care să ne încălzească.

Astăzi le prezentăm cititorilor noștri de prestigiu pentru încorporarea lor pe lista preferatelor, Trandafirii de Toamnă (Fall Roses), o băutură cu esență fructată și textură învelitoare, sponsorizată de un distilat toamnal cu o absolvire precisă.

Vino și descoperă cea mai bună modalitate de a da viață acestei băuturi.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail de Trandafiri de Toamnă?

  • 1 măsură de Brandy.
  • 1 lingură de rachiu de caise.
  • 2 stropi de Curacao albastru.
  • 1 măsură de smântână lichidă.
  • 2 stropi de lichior de zmeură.
  • 2 stropi de Curaçao verde.
  • Picaturi de Galliano


  Rețetă pentru a face un cocktail de trandafiri de toamnă pas cu pas

  1. Se toarnă toate ingredientele într-un agitator cu gheață.
  2. Se amestecă corect.
  3. Se filtreaza.
  4. Se servește peste un pahar de cocktail înalt.

  Trandafirul toamnei, o băutură Gallardo


  Această băutură are grația amestecului său de lichide și a conținutului său alcoolic.

  Este strâns legat de perioadele de frig și vânt. Corpulența sa remarcabilă și doza de curaj sunt, fără îndoială, datorită impulsului pe care i-l conferă citricele sale.

  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktailului de trandafiri de toamnă, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner