Skip to content
Cocktaluri

Cum sa faci un Cocktail Muler perfect în casa

Cocktailul Muler reteta

Continuând cu această călătorie extraordinară de amestecuri și lichioruri, găsim Cocktailul Muler, al cărui centru de echilibru este Brandy, de preferință o tendință tânără. Cuvântul Brandy, derivat din „Brandewijn”, provine din Olanda, ceea ce înseamnă vin ars.

Brandy este o băutură alcoolică derivată din distilarea vinului. Această băutură are o proporție de alcool care poate varia între 35% și 60%, o băutură foarte dinamică.

Am reușit să diferențiem două tipuri de coniac pentru prepararea acestei distinse băuturi: pulpa, care se obține din struguri, precum și din fructe, care se naște din distilarea diferitelor fructe.


Pentru a genera această băutură, am încorporat berea apreciată și frizantă, pentru aroma și popularitatea sa unice.

Chiar dacă majoritatea sunt obișnuiți să o inghită singură sau cu multă lămâie, în prezent există o multitudine de băuturi cu bere, dar atingerea Brandy schimbă structura, permițând distincția acestui cocktail.

Ușor de preparat și ingrediente la îndemână. Să le oferim prietenilor noștri un Muler așa cum ar trebui și să ne bucurăm de un distilat de mare altitudine, care are un vârf de citrice și bule de aromă populară.

Îți place mereu să arăți bine, corect, astăzi nu va fi excepția.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Muler?

  • O sticlă de bere.
  • 1 uncie și un sfert de coniac (35 g).
  • 1/2 Lămâie.

  Rețetă pentru a face un cocktail Muler pas cu pas

  • Avem o cană de bere.
  • Apăsați o jumătate de lămâie și turnați-i sucul în ulcior.
  • Adăugați la amestec o uncie și un sfert de coniac.
  • Amestecăm cu o lingură.
  • Decorați cu o roată portocalie pe marginea ulciorului sau a paharului.

  Băutori de bere și Muler


  Germania este locul de naștere al berii și al consumatorilor de alcool. Au învățat în lunga lor istorie consumând-o, întrerupând între 3 și 4 ulcioare de bere ingerată și luând o băutură de coniac.

  Prin stimularea diurezei, care nu este altceva decât expulzarea prin urinare, a apei, a ionilor și a compușilor organici, cei foarte animați știau că pot continua să bea fără contracarări. De aceea Cocktailul Muler ucide fără să știe, două păsări cu o singură piatră.

  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktailului Muler poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner