Skip to content
Cocktaluri

Rețeta perfectă pentru Cocktail-ul Royal Twist

Royal Twist reteta

Pentru a crea o rețetă de cocktail remarcabilă, care durează în timp și este cunoscută în toate latitudinile, este important să fie făcută cu lichioruri care, atunci când sunt amestecate, îi conferă acel punct de puritate și calitate dovedită. Cocktail-ul Royal Twist a fost conceput cu această intenție.

Ca punct de plecare, a fost necesară o sticlă de coniac, una de caisă, lichior Curaçao și o presă viguroasă de suc de lămâie. Punând la un loc toate aceste elemente, esențele și parfumurile sale aromate, au înflorit ambițios, până la producerea acestei băuturi magnifice de răsucire regală.

Brandy pentru puritatea distilatului său a devenit trambulina succesului. Fiecare barman care se laudă că este barman îl folosește pentru că, atunci când este amestecat, își face mirosurile, texturile și punctele forte.

Rafisul Brandy de caise, obținut din distilarea sau fermentarea pulpei de caise sau a boabelor, însoțit de mirodenii și struguri albi, fac o amprentă de aromă în această băutură, pe care nu veți dori să o ratați.

Nu în ultimul rând, avem citricele sale de lămâie, care se strecoară între prestigiul coniacului, coniacului de caise și portocalei amare, pentru a da un gust unic.

Este întotdeauna plăcut să avem în shaker-ul nostru băuturi care generează pofte și gusturi șocante datorită intensității lichidelor lor.

Să învățăm cum să o realizăm, să o notăm în meniul nostru și să ne bucurăm de ea.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Royal Twist?

  • ¼ măsură de coniac.
  • ¼ măsură de rachiu de caise.
  • Gheata zdrobita.
  • ¼ măsura Curaçao.
  • ¼ măsură de suc de lămâie.


  Rețetă pentru a face un cocktail Royal Twist pas cu pas

  1. Așezați ingredientele în agitator cu gheață.
  2. Bate în mod adecvat timp de 15 secunde.
  3. Se filtrează peste un pahar de cocktail.
  4. Îmbogățiți după gust.
  5. Se ornează cu o pană de lămâie.


  Dacă ți-a plăcut rețeta de cocktailuri Royal Twist, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de brandy din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner