Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail xanthippe reteta

cocktail xanthippe reteta

Vă aducem pentru această ocazie cocktailul Xantippe plin de farmec, care este insotit de un brandy de cireșe de culoare închisă excelent produs în Anglia din cireșe negre sălbatice, care, atunci când sunt zdrobite, adaugă o aromă de migdale bine echilibrată.

Extractele sale din diferite ierburi și condimente alese cu grijă produc un lichior bine echilibrat, iar cele 30 de grade de alcool favorizează combinația sa cu alte lichioruri.

Pentru a-i oferi glamourul pe care această băutură îl dezlănțuie fără probleme, este prețuit într-un amestec cu Chartreuse Galben de nuanțe moi, care amestecă mai mult de 130 de plante și un distilat riguros, care îi conferă culoarea naturală verde și galbenă.

Un altul care intră în cercul select al alcoolurilor selectate, pentru a da naștere acestei băuturi, este prestigioasa vodcă. Este foarte convenabil să aveți asul succesului în mânecă, fermentarea boabelor și a altor plante, cum ar fi secara, grâul sau cartoful, îi conferă acel gust fără un miros marcat, făcându-l un lichior stabil care trebuie amestecat.

Să ne bucurăm de un Xantippe extraordinar și să facem din aceasta rețeta noastră pentru a ne distra oaspeții în această seară.

Să o adăugăm la lista noastră de băuturi și să simțim concentrația diluată dintre rădăcinile din plante și fructele selectate.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Xantippe?

  • 5 cuburi de gheață.
  • 1 măsură de rachiu de cireșe.
  • 1 măsură galbenă chartreuse.
  • 2 măsuri de vodcă.


  Rețetă pentru a face un cocktail Xantippe pas cu pas

  • Așezați cuburile de gheață într-un pahar de amestecare.
  • Se toarnă Cherry Brandy, Chartreuse și Vodka.
  • Se agită energic.
  • Se strecoară într-un pahar de cocktail răcit.
  • Se ornează cu o crenguță de mentă.

  Xantippe și ușa succesului cu Chartreuse


  Acest cocktail își odihnește mirosul și aroma armonioase în Chartreuse galben autentic. Fabricat din substanțe vegetale și îmbătrânit încet pentru a-i oferi echilibrul potrivit, oferind Xantippe eleganță și o viață proprie.

  Dacă ți-a plăcut rețeta cocktailului Xantippe, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu vodcă și cocktail-uri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner