Skip to content
Cocktaluri

Shirley Temple

reteta cockailuri Shirley Temple

Shirley Temple este un cocktail non-alcoolic, ideal pentru cei care nu doresc sau nu pot consuma alcool, dar vor sa se bucure de o bautura delicioasa si racoritoare.

Titluri Principale

  Băutură clasică Shirley Temple

  Doar câteva ingrediente, câteva minute și un zâmbet mare pe față când bei un Shirley Temple este tot ceea ce este necesar! Acest favorit din copilărie fără alcool nu se demodează niciodată. Faceți o băutură, mai multe sau transformați-o într-un punch pentru petrecerea de sărbători!

  Shirley Temple băutură într-un pahar highball

  Când eram o fetiță, toată lumea mă compara cu Shirley Temple, datorită zâmbetului mare, pistruiilor și buclelor pline. Nu știam prea multe despre actriță, în afară de faimoasa ei melodie „On the Good Ship Lollipop” din filmul Bright Eyes din 1934 și că mi se permitea să comand o băutură Shirley Temple când luam masa la cină, ceea ce s-a simțit întotdeauna atât de special.

  Rețeta Shirley Temple

  Când celebra actriță Shirley Temple era tânără, a participat adesea la petreceri cu celebrități adulte. Din cauza vârstei ei, nu putea să aibă băuturile oferite, așa că i-au făcut un mocktail din lucruri obișnuite găsite în spatele barului și care erau potrivite pentru un copil – grenadină, bere cu ghimbir și cireșe maraschino. Băutura Shirley Temple s-a născut și rămâne populară astăzi.

  Este o băutură cu spumă simplă, delicioasă, roz rece, care se bucură de tineri și adulți, și o modalitate excelentă de a lua o cutie simplă de sifon și de a o îmbrăca pentru a o face să arate și să aibă un gust fantezist. Este băutura perfectă de sărbători, deoarece toată lumea se poate bucura de ea.

  Ce este într-un Shirley Temple?

  Doar trei ingrediente simple, plus gheață – grenadină dulce, bere cu ghimbir și cireșe maraschino. Oamenii cărora nu le place bere cu ghimbir, o schimbă cu sifon cu lămâie și lămâie, iar unii (ca mine!) le adaugă pe ambele. Ar trebui să încercați toate cele trei moduri și să determinați care este cea preferată.

  Ce este Grenadina?

  Grenadina este suc de rodie care este îndulcit cu zahăr – deci practic, sirop de rodie. Este pur non-alcoolic și total sigur pentru copii.
  De unde să cumpărați grenadină: Deși nu este alcoolică, grenadina este de obicei situată pe culoarul de băuturi alcoolice în majoritatea magazinelor alimentare sau în apropierea clubului de sifon. De obicei, vine într-o sticlă de 12 uncii.
  Cât durează grenadina? O sticlă de grenadină deschisă va rămâne proaspătă timp de aproximativ 4 luni în frigider înainte de a se deteriora.
  Pot înlocui grenadina cu altceva? Da! Siropul Torani are o aromă de rodie care poate fi folosită sau poți înlocui grenadina cu sucul de cireșe maraschino.

  Cum să faci un templu Shirley

  Un Shirley Temple este unul dintre cele mai simple și mai răcoritoare mocktail-uri din jur. Iată cum faci unul:

  În funcție de vârsta copiilor tăi și de dimensiunea paharelor pe care le folosiți, reglați cu ușurință cantitatea de grenadină pe măsură ce faceți băuturile. Un raport de 1 uncie grenadină la 8 uncii de sifon este raportul standard, dar nu ezitați să utilizați mai mult sau mai puțin dacă preferați.

  Ingredientele de baza pentru un pahar de Shirley Temple sunt:

  • Suc de lamaie: 1 lingura
  • Sirop de grenadine: 1 lingura
  • Apa minerala sau limonada: suficient pentru a umple paharul
  • Gheata: dupa preferinta
  • Maraschino cherry: pentru decor

  Modul de preparare cocktail fara alcool Shirley Temple

  1. In paharul mare adaugati gheata.
  2. Adaugati suc de lamaie si sirop de grenadine, amestecand bine.
  3. Umpleti paharul cu apa minerala sau limonada.
  4. Decorati cu o cireasa maraschino si o felie de lamaie.
  5. Serviti imediat si savurati!

  Nota: Puteți modifica cantitățile de suc și sirop de grenadine pentru a obține un gust personalizat. De asemenea, puteți adăuga alte ingrediente, cum ar fi sirop de zahăr sau suc de portocale pentru a schimba gustul.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner