Skip to content
Cocktaluri

Reteta Cocktail Death in the Afternoon

cum se face un Cocktail Death in the Afternoon

Cocktailurile au marcat prin experiențe și povești un element autentic care face parte din registrul nostru de realități, contribuind cu restul simțurilor la memoria momentelor speciale din viața noastră.

Unul dintre aceste cocktailuri cu istorie este Death in the Afternoon. Se spune că a fost inventat de Hemingway în 1932, după ce a petrecut un timp la La Rive Gauche din Paris.

Iar instrucțiunile sale pentru a face această combinație au fost următoarele: „Se toarnă un jeleu de absint într-un pahar de șampanie. Adăugați șampanie peste gheață până ajungeți la lactatele opalescente adecvate. Bea trei până la cinci dintre acestea încet. „

Degustarea acestui cocktail vă oferă o perspectivă mai bună asupra tipurilor de băuturi pe care acești gânditori și artiști creativi le-au băut, așa că amestecați și combinați un pic de artă. Ceva trebuie să rămână cu noi!

Dacă îndrăznești să gusti această băutură elegantă, poți găsi imediat ingredientele și rețeta ei chiar aici, astfel încât să poți gusta unul dintre clasicele Champagne.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face Death in the Afternoon?

  Ingrediente:

  • 1 ½ uncie pelin.
  • 4 ½ uncie Șampanie.
  • Răsucire de lămâie.


  Rețetă pentru a face Death in the Afternoon pas cu pas

  pregătire:

  • Pentru a pregăti acest tip de băutură, este indicat să răcească în prealabil șampania.
  • Alegeți un pahar de șampanie și turnați absintul.
  • Adăugați șampanie răcită și amestecați cu o lingură de cocktail.
  • În cele din urmă, tăiați coaja lămâii, stoarceți-o peste băutură și apoi adăugați coaja, aceasta îi permite să aromeze și să decoreze în același timp.
  • Este gata pentru oricine dorește să se bucure de el.

  Hemingway și Death in the Afternoon

  Acest nume este împărtășit cu cartea scrisă de Ernest Hemingway, el știa foarte bine esențele sale. Textura netedă și dulce a șampaniei ușurează intensitatea ierboasă a pelinului, această combinație creează un cocktail proaspăt și delicat care tocmai calmează nervii și deschide apetitul înainte de o masă delicioasă.

  Dacă ți-a plăcut rețeta pentru Death in the Afternoon, poți vedea mai multe rețete de Cocktailuri cu Cava și Șampanie din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner