Am putea găsi în acest cocktail cele mai diverse și nenumărate variante care încorporează alte băuturi spumante la băutura zeilor, precum Champagne. Acest lucru generează un indiciu de miros amuzant, cu o gură dornică și tropicală, adăugând fructe dintr-un climat încălzit, care ne trezește simțurile.
Este inevitabil să vă bucurați de această băutură, unde soarele este ingredientul principal al unei vieți vesele pline de curcubee pe calea sa, pe care doar un nisip albicios într-o mare albastră și cristalină vă poate oferi, pe care îl veți realiza doar și se va recrea în Caraibe magice.
Am da orice pentru a avea în acest moment o șampanie din Caraibe, ne-am pune în modul de plăcere. Ne-am simți toată ziua simțind că ceațele mării ne mângâie simțurile și priveliștea încântată, observând un loc atât de exclusivist.
Daiquiri, Pina Colada și alte cocktail-uri inconfundabile au dat acea atingere de calitate pentru a combina băuturi pline de farmec și elegante, cum ar fi Șampanie, și distilerie mai puternică și mai agresivă, cum ar fi romul și rachiul, pentru a le transforma, reușind să creeze băuturi cu un efect deranjant. ..
Aceste amestecuri fără niciun motiv, dar cu multă pretenție, pot fi obținute numai în locuri paradisiace. Din acest motiv, cei mai animați și dornici de a fi plăcuți au acest slogan. În zona tropicală și în Caraibe este chiar așa ceva.
Să gustăm acest suc al vieții, știind variantele și amestecurile sale pentru a-l atinge, să ne încântăm să pregătim cel mai bun cocktail, permițându-ne să trăim cu emoție și încântare debordantă, savurând o băutură bună, să ne bucurăm de viața bună.
De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Sampanie din Caraibe?
Ingrediente:
- Lichior de banane.
- Rom alb.
- Șampanie
- Angostura (opțional).
- Gheata zdrobita.
- Banana sau ananas
Rețetă pentru a face o șampanie din Caraibe pas cu pas
pregătire:
- Folosiți un agitator.
- Adăugați gheața zdrobită.
- Includeți 30 ml de lichior de banane.
- Se adaugă 30 ml rom alb.
- Adăugați câteva picături de angostură (opțional).
- Se agită bine pentru a se amesteca.
- Se strecoară și se toarnă într-un pahar de tip flaut.
- Adăugați șampanie până la finalizare.
- Se ornează cu o felie de banană sau ananas.
Nașterea șampaniei din Caraibe
Nu găsim o origine specifică pentru nașterea șampaniei caraibiene, putem limita doar faptul că combinația sa cu ingrediente și amestecuri caraibiene ar fi putut fi înregistrată inițial, datorită sosirii șampaniei, pe terenurile tropicale fierbinți.
Ce i-a motivat să le combine cu fructe staționare din acele zone, pentru a da băuturii o aromă autohtonă, locală și străină în același timp.
Aplicându-se suplimentar la șampanie, pulpe de fructe și distilate de înaltă rezistență, și-au dat seama că, amestecate cu alte arome, texturi și arome, au făcut o combinație perfectă cu farmecul strugurilor conținut în băutura cu bule.
Chiar dacă șampania este arogantă și elegantă cu clopote aurii, făcute în regiunea Champagne din Franța, a ajuns să-și treacă granițele, să se tropicalizeze și să meargă în cealaltă parte a lumii, cu rezultate extraordinare.
De la a fi vinul care trebuie savurat în cele mai exclusive și speciale ocazii, a devenit principalul însoțitor al unuia dintre cele mai apetisante cocktailuri inventate vreodată.
Dacă călugărul francez Dom Pierre Perignon, creatorul șampaniei, ar fi gustat cel puțin actualul șampanie din Caraibe, el și-ar acorda fără scuze bule lungi cu atingerea de fantezie pe care o trezește, datorită izbucnirii sale hilar.
Ceea ce nu știați despre șampania care favorizează infinit șampania din Caraibe
Datorită faptului că șampania este un vin spumant AOC (Apel de origine controlată), se poate face doar în regiunea Champagne, Franța, îi garantează calitatea și permanența, scăldând acest cocktail de supremație, aptitudine și farmec.
Se prepară cu procente de struguri diferiți din regiunea cu acel nume, în funcție de absolvirea pe care doriți să o obțineți.
Majoritatea șampanilor nu indică anul producției lor, deoarece sunt considerate vinuri pentru consum imediat, astfel încât timpul să nu afecteze capacitatea de băutură.
În funcție de gradul său de dulceață, șampania este clasificată după cum urmează:
- Natura brut (mai puțin de 3 grame de zahăr pe litru).
- Brut (Mai puțin de 15 grame de zahăr pe litru).
- Demi – sec (33 până la 50 de grame de zahăr pe litru).
- Dulce (Mai mult de 50 de grame de zahăr pe litru).
Câteva inovații pentru șampania din Caraibe
În ceea ce privește variantele, puteți schimba lichiorul de banane pentru suc de ananas.
Angostura pentru un vârf de lămâie.
Există, de asemenea, cei care schimbă romul alb pentru coniac.
Chiar și grenadina, intră în inel când vine vorba de inventat.
Dacă ți-a plăcut rețeta de șampanie din Caraibe, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu cava și șampanie în categoria sa: