Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail de Cava cu suc de roșii

Cava cu suc de roșii reteta cocktail

Un cocktail de cava cu suc de roșii are un gust erbaceu, este plantată cu fructe acide cu gust dulce în împrejurimi și este destul de aromată. Este realizat cu baza sa de Cava sau Șampanie, ceea ce îi conferă texturii acelei bule și gâdilante, în general, este luată într-un pahar de șampanie.

Această combinație de culori roșii, cu o graduare alcoolică moale, atunci când începeți să vă bucurați de ea, trebuie să aveți grijă, deoarece, atunci când vă distrage atenția cu simpatia sa, Cava Brut Nature ar putea să vă înnoreze simțurile în mod plăcut.

Tonul roșu are o semnificație foarte pozitivă legată de tema căldurii în timpul iernii. Este în mod obișnuit legat de sublimul și de neprețuit pe care ni le oferă viața.

Este cea mai puternică dintre culori, este viața și seducția, toți acești stimuli și senzații mângâind această băutură apreciabilă.

Să apreciem o Cava autentică cu roșii, ne vom simți confortabil simțind acea armonie de arome care ne navighează pe gust.

Să imortalizăm aceste momente plăcute pe care ni le dă viața.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Cava cu roșii?

  Ingrediente:

  Tulpină de țelină.
  Roșii mari.
  Măr.
  Frunze de busuioc.
  1/2 lingură de suc de lămâie.
  50 cl de Cava Brut Nature.
  Cuburi de gheata.


  Rețetă pentru a face un cocktail Cava cu roșii pas cu pas

  pregătire:

  • Scoateți vârfurile din tulpinile de țelină și tăiați-le în bucăți lungi de 5 cm.
  • Se amestecă roșiile și mărul cu țelina.
  • Se toarnă sucul peste gheață într-un pahar.
  • Se amestecă cu frunzele de busuioc, sucul de lămâie și Cava.
  • În cele din urmă, este decorat cu frunze de busuioc sau țelină.

  Cava cu roșii și combinația sa de fructe


  Alcoolul și fructele merg mână în mână atâta timp cât sunt bine combinate, în cazul fructelor, cel mai bine este să le combinați cu cele din același grup, cu excepția unor „semi-acide sau semi-dulci” care pot fi combinate cu acid și dulce și neutru ca mărul care se potrivește cu toate.

  Această băutură a urmat, fără îndoială, regula perfectă a amestecurilor, a ales calea potrivită și este în prezent unul dintre cele mai bune cocktailuri de acest gen.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Cocktail cu Cava cu roșii, poți vedea mai multe rețete pentru Cocktail-uri cu Cava și șampanie din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner