Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Golden Blue

Cocktail Golden Blue reteta

Golden Blue este un cocktail realizat din Cava, foarte versatil atunci când este amestecat cu alte ingrediente. Este clasificat ca un vin spumant perfect care își păstrează toată calitatea și dă loc descoperirii gusturilor incomparabile amestecându-l cu alte băuturi.

Cava este un vin spumant care se face prin metoda tradițională, este spaniolul cu bule prin excelență. Cava se referă la denumirea de origine, deoarece este produsă exclusiv în Catalonia, Spania.

Această băutură este prezentată cu o varietate de combinații pentru a-i conferi corp și textură, însoțită de Gold Strike, lichior de scorțișoară cu frunze de aur înotând în interior, cu o diversitate de plante, semințe și rădăcini originale ale diferitelor păduri ale celor vechi. .

Ca și când nu ar fi suficient, își trezește puterea cu măsura sa de Vodka Absolut și întâlnirea cu Curaçao albastru, împletindu-și coajele amare dintr-o varietate de portocale, care îi conferă o aromă exclusivă și o aromă captivantă, ideală pentru a te bucura pe o noapte.iluminat cu stele sclipitoare.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un Golden Blue?

  Ingrediente:

  2 oz de Gold Strike.
  2 oz de vodcă Absolut.
  Cava sau șampanie.
  2 oz de Curaçao Albastru.

  Rețetă pentru a face un cocktail Golden Blue pas cu pas

  pregătire:

  • Refrigerați toate lichiorurile pentru a fi utilizate în prealabil.
  • Amestecă Gold Stricke, Absolut Vodka și Blue Curaçao.
  • Completați fuziunea realizată cu Cava într-un pahar de Cava sau șampanie.
  • Decorează cu o cireșă.

  Golden Blue și prietenul sau fidel


  Acest cocktail delicios nu poate fi văzut fără însoțitorul său fidel, Cava. Capitala sa mondială este situată în orașul San Sadurní d’Anoia, lângă orașul Barcelona, ​​veselă și strălucitoare, cu propria identitate în interiorul și în afara Spaniei.

  Condițiile terenului, temperatura și diversitatea sa de struguri, au permis cavelor spaniole o ștampilă mondială distinctă, dobândind o notorietate marcată în rândul iubitorilor de băuturi bune, depășind efervescențele californiene, chiliene și alte latitudini.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Golden Blue poți vedea mai multe rețete de Cocktail-uri cu Cava și șampanie și Cocktail-uri cu vodcă în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner