Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Nelson’s Blood

Cocktail Nelson’s Blood receta

Fiecare cocktail conține o poveste de spus și imortalizat, unele provin dintr-o idee simplă care i se întâmplă cuiva, dar există altele care conțin legende sau momente glorioase trăite de o națiune.

Acesta este cazul lui Nelson’s Blood, denumirea dată acestei băuturi în cinstea amiralului britanic din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, George Nelson, care împreună cu echipajul său în 1805 în timpul războiului napoleonian, și-au condus marinarii la bătălia de la Trafalgar.

Considerată una dintre marile victorii navale din toate timpurile. Nelson i-a condus pe englezi să triumfe, în ciuda faptului că era mult depășit de navele franceze și spaniole, dar, din păcate, pier în luptă, iar trupul său este păstrat într-un butoi de rom sau în Brandy.

Au făcut acest lucru pentru a-l putea îngropa în țara lor. Ei spun că marinarii au făcut o gaură în butoi pentru a bea țuica și astfel au dobândit o parte din vitejia și talentul lor din sângele lui Nelson.

O întreagă poveste însoțește acest cocktail. Pregătirea sa implică două vinuri, Porto dulce și Șampania, servite într-un pahar frumos de tip flaut, apoi veți găsi rețeta.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face Nelson’s Blood?

  Ingrediente:

  • 5 oz de șampanie foarte rece.
  • 1 oz de la Porto (portul fawn) sau portul rubin.
  • Pahar de flaut


  Rețetă pentru a face un cocktail Nelson’s Blood pas cu pas

  Mod pregătire coctel Nelson’s Blood:

  • Este recomandat pentru aceste băuturi care nu au gheață, să le refrigereze în prealabil, astfel încât să fie la temperatura potrivită.
  • Alegeți un pahar cu flaut și turnați Șampania.
  • Adăugați vinul roșu dulce.
  • Dacă doriți, puteți decora opțional cu o coajă portocalie.
  • Noroc, bucură-te.

  Variante ale cocktailului Nelson’s Blood

  Există câteva versiuni care încorporează un pic de Brandy în acest mix. Există, de asemenea, rețete care adaugă Rom pentru port și suc de portocale.

  Există ceva pentru toată lumea, implicați-vă în această poveste interesantă și încercați un delicios cocktail Nelson’s Blood.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Nelson’s Blood, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu cava și șampanie în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner