Skip to content
Cocktaluri

Cocktail Between the Sheets (Între Foi) rețetă

 Between-the-sheets reteta cocktail
Reteta Cocktail Intre Foi

Cocktail-ul Between the Sheets, cunoscut și sub numele de Cocktailul între foi, este incitant și plăcut, rezultatul concentrării coniacului elegant și a temutului rom alb. Acesta din urmă este fabricat din trestie de zahăr sau melasă prin fermentare.

Se adaugă, de asemenea, un pic de triplă sec, făcută din distilarea cojilor de portocală și un strop de suc de lămâie, permițând ca acest cerc de seducție să fie adus la viață într-o singură înghițitură.

Această unire diluată într-un agitator metalic, cu tăieturi uscate și dulci, cu urme de tinctură acidă, sunt o mare petrecere de gheață, care atunci când este agitată este protejată de îngheț, stimulând simțul gustului, într-o noapte de stele dilatate.

Zgomotul pe care ni-l dă această băutură în momentul în care îl luăm, ne surprinde imprudent papilele gustative. Protectorii săi asigură că cu cât devine mai rece.

Este cocktailul perfect, cu aromă de fructe, dar în același timp atent să îl introducem în inventarul nostru. Nu ar trebui să lipsească în sărbători și momente importante.

Componentele sale ușor de găsit și pregătirea sa simplă la amestecare, agitare și servire, ne vor plasa fără să ne gândim când doborâm umbra nopții, într-un pat necunoscut de cearșafuri albe.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Between the Sheets?

  • 30 ml coniac.
  • 30 ml rom.
  • 15 ml suc de lamaie.
  • 30 ml triplă sec.


  Rețetă pentru a face un Cocktail Between the Sheets pas cu pas

  • Adunați componentele într-un agitator cu gheață.
  • Se agită de plăcere.
  • Se filtrează în pahar.
  • Se ornează cu o pană de lămâie pe margine.
  • Dacă preferați, pentru a-i oferi acea atingere personală, este vital să adăugați cireșe sau struguri.


  Originea cocktailului Between the Sheets


  Ca de obicei, sunt luate în considerare diverse teorii despre înființarea sa. Producția acestui mix este atribuită lui Harry McElhone, care l-a produs în 1920, în renumitul și prestigiosul Harry’s New York Bar din Paris.

  O a doua conjectură afirmă că a fost creată în 1921 într-un anumit loc foarte aglomerat din viața pariziană bună.

  Această teorie afirmă că băutura variată și simplă, cu distilatele sale ușor de găsit, a fost savurată neobosit, fetele vieții vesele și vizitatorii obișnuiți.

  Combinația atentă de lichior triplu uscat sau cointreau, a obținut o băutură cu un gust foarte atractiv, stimulare a sunetului, intrând cu ușurință în psihicul consumatorilor săi.

  Efectele după câteva băuturi au reușit să dezinhibe pe toată lumea și țesăturile de mătase albă au zburat după bunul plac.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Between the Sheets poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu coniac și cocktail-uri cu rom în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner