Skip to content
Cocktaluri

Cocktailul French Green Dragon

reteta de cocktail dragonul verde
Titluri Principale

  Cum se face cocktailul dragonul verde


  Cocktailul French Green Dragon este o băutură cu un impact puternic atunci când este degustată, datorită coniacului său expansiv și ferm, în afară de însoțirea sa cu lichiorul chartreuse de origine franceză, realizat cu o sută treizeci de ierburi macerate în alcool de struguri atent distilat.

  Alcoolul său este încrucișat cu miere sublimată și sirop de zahăr, înainte de îmbătrânire în butoaie de stejar cu concentrație mare, fabricate din ierburi macerate. Ce îi conferă acestei băuturi acea aromă autentică.

  Este o băutură care își datorează, fără îndoială, existența bazei sale de coniac, selectată delicat din vinul alb de struguri.

  Cunoscută și sub numele de băutură curcubeu de arome, datorită cantității mari de ierburi combinate, care sunt amestecate plăcut în băutura verde carte, emanând după bunul plac și datorită efectelor distilării sale, mirosuri magice, greu de descifrat în simțurile noastre .

  Hai să ne distrăm astăzi, pregătind acest minunat cocktail progresiv. Cu greu îl vom combina cu două lichioruri, dar de o gamă foarte mare, care la rândul lor au diverse distilate și ierburi fin selectate.

  Vom fi fericiți să-l avem în pahar, în timp ce ne odihnim, simțindu-i aroma și gustând viața, într-o băutură legitimă și fină.

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail French Green Dragon?

  • 1,5 oz de coniac.
  • 1,5 oz de lichior pe bază de plante.
  • Cuburi de gheata.


  Rețetă pentru a face un cocktail French Green Dragon pas cu pas

  • Se toarnă coniacul și lichiorul carte verde într-un shaker.
  • Încărcați-l în jumătate de cuburi de gheață.
  • Se amestecă energic.
  • Se strecoară într-un pahar de cocktail și se servește.

  Cocktailul French Green Dragon în căutarea unui loc


  Toate aceste cocktailuri pe bază de coniac și lichioruri consacrate, datorită distilatului care le precedă, nu le-am putea clasifica neapărat drept clasice și inconfundabile, deoarece acestea sunt cele care durează în timp pentru a deveni iconice și tradiționale.

  Această băutură supraviețuiește modelor și preferințelor mediului într-un spațiu de timp, trece prin propria sa istorie, pentru a deveni într-o zi un clasic recunoscut, în orice bar unde stă, are o mulțime de adepți, bifarea ceasului îi va da titlul său Tot ce trebuie să faceți este să așteptați ziua absolvirii.

  Sunteți pe drumul cel bun.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Dragonului francez verde, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner