Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Cognac Delight

reteta cocktail Cognac Delight

Cocktailul Cognac Delight este acea băutură care există, fără îndoială, pentru baza sa de coniac delicat selectat din vinul alb de struguri al vițelor cultivate în apropierea orașului clasic francez, un loc care are denumirea de la începutul acestui lichior plăcut.

Atingerea sa de picături de suc de lămâie și grenadină îi conferă acea stare citrică și miere, cu o aromă dornică, liniștind un astfel de distilat bravado și de neegalat, dar de eleganță marcată și băutură excepțională.

Să profităm de acea sticlă bună de coniac pe care o avem acasă și să facem un Cognac Delight pulsant, cu o notă de lămâie și acel fruct bogat de grenadină în picături.

Iată ce trebuie să știți, pentru a bate acea băutură degustabilă de neîncercat dorită, care îi va ține pe toți în picioare, dar relaxați toată noaptea.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Cognac Delight?

  • 1 uncie de coniac.
  • 1 uncie de suc de lămâie.
  • 2 picături de grenadină.


  Rețetă pentru a face un Cognac Delight pas cu pas

  • Localizați un agitator.
  • Așezați toate ingredientele.
  • Bateți până când amestecurile lor vă îmbină.
  • Sită.
  • Serviți într-un pahar de cocktail.

  Originea Cognacului Cognac Delight


  Tradiția acestui lichior este la fel de veche ca și originea sa, cunoscutul vinificator Julio Michaud, a explicat că coniacul, ca și alte lichioruri, s-a născut accidental în secolul al XIX-lea. La acea vreme, ei produceau rachiul din strugurii din regiunea coniacului, acesta era atât de acid încât nu s-a gândit să-l comercializeze, ulterior, la distilare, și-au dat seama cât de îmbogățit și aromat era.

  Datorită acestei schimbări de aromă, coniacul a devenit o băutură prezumțioasă, atât de mult încât a servit ca un covor roșu pentru a face mixuri și cocktailuri noi, dând naștere Delicia de Cognac. Acest lucru i-a permis să marcheze teritoriul pentru calitatea, esența și aroma sa, preluând o bună parte a pieței de consum, care erau iubitori de aceste băuturi.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Cognac Delight, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner