Skip to content
Cocktaluri

Reteta Cocktail Highlife

Cocktail Highlife reteta

În lungă listă de cocktailuri pe bază de coniac, lichior distilat exclusiv și elitist din zone bine definite din valea Charentei care înconjoară coniacul, orașul care i-a dat numele, găsim atractivul Cocktail Highlife, băutura de chihlimbar, compoziția pasională și absolvire pripită, cu note delicate, de aromă poetică incontestabilă.

Această băutură fascinantă este mărită atunci când este scăldată în coniacul său temperat oceanic, cu sistemul său de îmbătrânire statică. Contactul cu suc de lămâie, melasă și un strop de sodă îi conferă suficient impuls, ceea ce ne permite să explorăm volatilitatea acestuia în contact cu palatul nostru.

Este un moment bun pentru a bea o băutură bună, cu propria culoare, aromă și aromă, fără a neglija excelentul său distilat de vanilie, care provine din lemnul său, atras de acel amestec de lămâie, sirop și un sifon cu bule, care este însoțit printr-o bună pereche de ciocolată.

Cu ingredientele și rețeta noastră, vă vom permite să faceți din acest cocktail băutura serii.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Highlife?

  • 1/4 uncie de coniac.
  • 1/4 uncie de suc de lămâie.
  • Sifon.
  • 1/4 uncie de sirop.


  Rețetă pentru a face un cocktail Highlife pas cu pas

  • Localizați cuburi de gheață
  • Pregătiți și adăugați toți compușii săi, direct într-un pahar înalt sau Collins, cu cuburi de gheață.
  • Încărcați cu sifon după gust.
  • Savureazal.

  Originea cocktail-ului Highlife


  Găsirea datei exacte a etapizării sale este aproape imposibil de determinat. Adevărul este că, în spiritul celor mai îndrăzneți barmani, în căutarea lor eternă de a descoperi noi amestecuri, nuanțe, arome și gusturi, acest cocktail minunat și-a făcut apariția.

  Combinația dintre tot felul de distilate, fructe, plante, acru și dulci, a lăsat Highlife în urma lor. Aceasta este o băutură cu o textură fascinantă și o gură netedă, care, într-o clipită, a sclipit în gustul șoarecilor-bar din întreaga lume.

  Cuvântul din gură, ca mare aplicație modernă a vremii, și-a făcut treaba grozavă, câștigând teren și preluând gustul pasionaților de cocktail-uri, imprimându-și propriul nume printre cele mai faimoase din lume. De atunci a înșelat să rămână.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Highlife, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner