Skip to content
Cocktaluri

Reteta cocktail Irish Cream Alexander

Irish Cream Alexander reteta de cocktail

Irish Cream Alexander este o băutură cu o textură arbitrară și densă, datorită încorporării în amestecul său de coniac autentic, realizat din vin alb de struguri din tulpini cultivate, însoțit de lichiorul de cremă irlandeză autentic și tradițional.

Această cremă este făcută cu excepționalul său whisky irlandez, tradiționala cremă grea, împreună cu ciocolata cu lapte dovedită și bine decorată, pe lângă laptele condensat inevitabil și boabele sale de cafea instantanee.

Toate aceste amestecuri și ingrediente de cea mai mare eficiență, au dat deschidere acestui cocktail. Apoi, unele variante din extractele lor de alcool, lichioruri sensibile, groase și dulci, au modificat paradigma în elaborarea băuturilor cu aceste caracteristici.

Prezentul combinat este o garanție a unei digestii pline de compasiune și plăcute, cu gustul său plăcut dulce, zâmbetul contagios și gradarea respectabilă, merge direct în biblioteca noastră cu cele mai bune soiuri de cocktailuri.

Trebuie doar să îi cunoaștem ingredientele, să amestecăm cu entuziasm până când construim un amestec bun.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un Irish Cream Alexander?

  25 ml Lichior irlandez de cremă.
  25 ml de coniac.
  Nucşoară.


  Rețetă pentru a face un Irish Cream Alexander pas cu pas

  • Umpleți un agitator cu gheață.
  • Adăugați lichior de cremă irlandeză și coniac în recipient.
  • Se agită până se răcește.
  • Se cerne într-un pahar scurt.
  • Presară nucșoară deasupra.

  Originea cocktail-ului Alexander dă adevărul Irlandei Irish Cream Alexander


  Există multe povești despre originea acestui cocktail. Unii spun că a fost creată la nunta prințesei Maria de Londra din 1922.

  A treia legendă conține numele lui Troia Alexandru. Un barman din New York care a creat acest cocktail pentru o cascadorie propagandistă l-a numit Alexander în 1929.

  Acest amestec are echilibrul corect de dulceață și putere. Lichiorul de ciocolată se împerechează bine cu rachiul și smântâna, făcând întreaga băutură mai eficientă.

  Băutura nu și-a atins perfecțiunea, fără a adăuga câteva condimente precum nucșoara de tei, care îi sporește cu adevărat aroma și, în același timp, creează un ornament gol, dar curajos.

  Ca urmare a acestei treziri a lui Alexander, multi ani mai tarziu s-a nascut cocktailul Irish Cream Alexander.

  El este stimulat de visul său Don Quijote, un coniac princiar și de eternul său scutier Sancho, cu crema sa de lichior irlandez, autentică, dulce și cremoasă.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Irish Cream Alexander, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu coniac în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner