Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Blue Martini reteta 2021

Blue Martini reteta cocktail

Blue Martini Cocktail este o băutură cu o adevărată compoziție Martini pentru a se bucura de esența și caracterul său. Albastrul este în fruntea acestui amestec și este văzut fără teamă cu o vodcă.

Aceasta se produce prin fermentarea boabelor și a altor plante bogate în amidon, cum ar fi secara.

Distilatul este purificat la temperaturi ridicate folosind alambicuri de cupru sau oțel inoxidabil pentru a obține un conținut ridicat de etanol, apoi este diluat cu apă pură demineralizată până la atingerea unei concentrații de etanol între 35 și 40 de grade.

O băutură de campioni, care este expusă cu acea fuziune de amestecuri de înaltă calitate, supusă proceselor de îmbătrânire, de obicei în butoaie de stejar, pentru a-i conferi acea dimensiune de armonie, între aroma, puterea și parfumul său lemnoasă.

Dacă vrem un cocktail făcut cu lichioruri din liga majoră și ușor de preparat, aici avem această băutură formidabilă, care se naște din integrarea a două lichioruri pentru a ne face să simțim natura sa vie sorbind cu înghițitură.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un Blue Martini?

  2 oz Vodka.
  ¼ oz Blue Martini.
  Cuburi de gheata.
  Măsline
  Cireașă.


  Rețetă pentru a face un cocktail Blue Martini pas cu pas

  • Într-un shaker, adăugați Vodka, Blue Martini și gheață.
  • Agitați ușor toate ingredientele timp de 12 secunde.
  • Serviți rezultatul obținut într-un pahar de martini.
  • Ornează băutura cu o cireșă.
  • Acoperiți băutura cu două măsline.

  Energia cocktailului Blue Martini


  Tonul cald și marin al acestei băuturi este perfect, parfumul și aroma conferă fulgere de energie acestei băuturi exotice, trezindu-ți simțurile și armonizând pe gustul tău uscăciunea lemnului, cu atingerea sa fructată împreună cu strălucirea erbaceelor ​​și a rădăcinilor. , prin derivarea distilatului său.

  Vivacitatea este o parte fundamentală a plăcerii unui cocktail.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Blue Martini poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu martini și cocktail-uri cu vodcă din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner