Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail Zen Martini reteta

Martini Zen reteta cocktail

Cu siguranță, Martini a dat o deschidere uimitoare preparării de cocktail-uri grozave, unul dintre ele este Zen Martini, conceput pentru a realiza o fuziune și armonie de gusturi între cultura estică și cea occidentală.

Nimic de făcut pași falși atunci când creezi un cocktail care vrea să fie pe trotuarul lung al Hollywood-ului, trebuie să te gândești întotdeauna la un oaspete de lux, pentru această ocazie Martini a sărit așa cum s-a indicat.

Compusul său de gin cu vermut, îl face o băutură cu un corp marcat și o diplomă dinamică, dar în același timp, poate fi amestecat cu mirodenii și ierburi, astfel încât concentrația sa puternică să poată fi umblată când o degustați.

Titluri Principale

  De ce este asa special coctelul Martini Zen?

  Deși cei mai ortodocși se opun combinării ceaiului verde cu alți aditivi, trebuie să înțelegem că în viața modernă nimic nu este pur și mai puțin absolut, de aceea această frunză verde a tradiției antice se contopește pentru a da naștere acestei băuturi fascinante.

  Gheață zdrobită, ceai verde, frunze de mentă și un pumn Martini. Astfel, fără să ne dăm seama, trecem de la sănătos la relaxant.

  Luăm două pentru prețul unuia, sănătate și distracție sau, așa cum ar spune unchiul unchiului Pepe, ucidem două păsări cu o singură piatră. Deci, de ce să nu pregătești și să savurezi această băutură pe care ni-o oferă toate acele organizații caritabile.

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Zen Martini?

  1 pahar lung de băut umplut cu gheață.
  2 părți de Martini Bianco.
  1 parte de ceai verde.
  4 frunze de mentă proaspete.


  Rețetă pentru a face un Zen Martini pas cu pas

  • Într-un mortar, zdrobiți frunzele de mentă.
  • Manipulați un agitator și adăugați gheață bine zdrobită.
  • Varsă ceaiul verde și Martini.
  • Se amestecă câteva secunde.
  • Se servește într-un pahar înalt, cu gura largă.
  • Se ornează cu o frunză de mentă.

  Cei sănătoși nu sunt în contradicție cu cocktailul Martini Zen


  Acest cocktail atrăgător fără să se gândească, dar într-un mod sănătos, se distrează cu ceaiul verde antic și extraordinar, care la rândul său are nenumărate proprietăți curative printre ele, acela de a reduce pierderea de fier și calciu.

  Însoțit de lămâie contribuie la pierderea în greutate, deoarece combinarea ceaiului verde cu acest fruct crește puterea de detoxifiere a organismului.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner