Skip to content
Cocktaluri

Modul de preparare cocktail Dry Tequila Martini

Dry Tequila Martini reteta

Dry Tequila Martini este unul dintre acele cocktailuri care au predominat deasupra băuturilor la modă și asta pentru că este un adevărat clasic, de la paharul care își poartă numele până la decor. Pregătirea sa nu este complicată, deși acest lucru necesită o anumită abilitate, alegerea componentelor sale și stăpânirea armonioasă a proporțiilor.

Această băutură are printre virtuțile sale, de contat pentru armonia sa de arome cu Extra Dry Martini, esență de pădure, ierburi și citrice, care dau acea aromă și gust puternic, în care se strecoară o mângâiere de zmeură.

Cele două treimi ale sale de tequila, cu sucul său minunat extras din agave, mândria Mexicului în lume, este obținut din Agave tequilana de tip Weber Azul, deoarece mezcal în prezentările sale diferite poate fi obținut din 14 tipuri diferite de agave, de unde sintagmă populară „se numește Tequila, dar este numele de familie Mezcal”.

Și ce zici de cele trei lovituri de sare și coaja sa aromată de portocală, care însuflețește simțurile și încântă privirea, în dorința sa de a se prezenta ca un cocktail unic de acest gen.

Fiind un clasic actual, vom aprecia să-l avem în shaker-ul nostru, urmărind-o să crească și să crească în fiecare zi. Continuăm să adăugăm amestecuri cu Martini, să învățăm din prepararea lui și să facem un delir de plăcere când îl gustăm.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Dry Tequila Martini?

  • O treime dintr-un pahar de Martini Extra Dry.
  • Două treimi dintr-un pahar de Tequila.
  • Coaja de portocala.
  • Sare.
  • Gheaţă.


  Reteta pentru a face un cocktail Dry Tequila Martini pas cu pas

  1. Umpleți un agitator cu gheață.
  2. Răciți-l agitând-o puternic timp de 15 secunde și scurgeți apa.
  3. Adăugați Martini Extra Dry, Tequila și sare în agitator. Continuați să amestecați.
  4. Filtram intr-un pahar de cocktail.
  5. Decoram si aromam paharul cu coaja de portocala.

  Tequila aduce la viață combinatul Dry Tequila Martini


  Puritatea tequilei este fasciculul care echilibrează și dă sens acestei băuturi fantastice, fabricarea ei 100% agave albastre, înseamnă că, în elaborarea ei, intervine doar zahărul care emană din această plantă, de unde și calitatea și rădăcinile acesteia.

  Dacă ți-a plăcut rețeta de Dry Tequila Martini poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu martini și combinate cu tequila în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner