Skip to content
Cocktaluri

Reteta cocktail Agua de Valencia

reteta cocktail apa de Valencia

Agua de Valencia este un cocktail minunat, a cărui calificare între acru și dulce își împarte onorurile între Galicia, pentru locul de naștere al creatorului său, un paradis cu o climă blândă și influență oceanică, și Valencia, pentru locul său de creație, unde istoricul armonia trecutului, cultura sa infinită și modernismul său avangardist converg cu un progres vibrant.

Portocala, fruct care recompensează și îmbunătățește această băutură îndrăzneață, atunci când este combinată cu acea gamă de nectare, care conferă vigoare și putere acelui amestec perfect, a devenit o băutură de mare notorietate, dragoste și apropiere, atât în ​​spațiile sale originale, cât și off limite.

Această băutură de bar, servită în ulcioare cu mai multe porții, este savurată în pahare de cocktail extinse. Gradul de alcool este de aproximativ 10º.

Să învățăm mai multe despre această băutură plăcută, plină de satisfacție, inițial citrică, cu comportamentul său ciudat. Este imposibil să rămâi cu dorința de a-l gusta, hai să ne adâncim în secretele și curiozitățile sale.

Ingrediente pentru a face un coctel Agua de Valencia

 • Portocale
 • Cava.
 • Zahăr.
 • Geneva.
 • Vodcă.
 • Gheaţă.
Titluri Principale


  Cum este pregătită Agua de Valencia?

  Mod de preparare:

  • Vital și necesar pentru această rețetă, mai multe portocale dulci coapte, proeminente, de cea mai bună calitate pe care le puteți găsi.
  • Strângeți-le și filtrați sucul, astfel încât să nu existe pulpă.
  • Localizați un recipient adânc în care se vor întâlni toate lichidele pe care urmează să le turnați.
  • Primul va fi cava din care trebuie să adăugați aceeași cantitate ca suc.
  • Apoi adăugați ginul și vodca, adăugați doar jumătate din cantitatea de cava și suc de portocale.
  • Ultimul lucru este zahărul, cu atingerea ideală după gust.
  • Se amestecă bine, astfel încât toate aromele și ingredientele să se unească.
  • Răciți bine compoziția în frigider și serviți-o într-un ulcior cu gheață.

  Când a apărut Agua de Valencia?


  Originea Agua de Valencia datează din 1959, când un grup de plimbători basci, plictisiți de paharul tradițional Agua de Bilbao, l-au provocat pe managerul Café Madrid din Valencia, artistul Constante Gil, să creeze o băutură nouă.

  Pictorul a adăugat suc de portocale, gin, vodcă și zahăr în paharul de cava sau șampanie. Din combinație a apărut cocktailul acreditat Agua de Valencia, un produs valencian distinctiv.

  Acest amestec pe bază de cava sau șampanie, suc de portocale, vodcă și gin. Poate fi apreciat, în mod indistinct, în orice bar din centrul Valencia, pentru că este sediul creației sale, sau în cel mai retras loc, pentru că este atât de cunoscut. Este consumat de mulți și nu are nevoie de o regiune de prezentare.

  Ceea ce nu știați despre Agua de Valencia


  Termenul Valencia în sine este un gastrocatalizator prin excelență. Gustatorii, mesenii și gurmanzii dvs. vor ști exact despre ce vorbesc. De aceea se referă la această băutură cu atât de multă prezumție, încât este făcută acasă, este marca care o definește.

  Sucul de portocale este cheia, că este natural, decantat în acest moment, după douăzeci de minute, își pierde esența maximă.

  Agua de Valencia este un cocktail foarte clasic, dar actual, și departe de ceea ce spun mulți dintre detractorii săi, care a devenit învechit în timp. Am putea spune că, în ultimele două decenii, a fost justificat și chiar imortalizat.

  El și-a folosit prezența în sine, pentru a participa la întâlniri mari și adunări foarte lungi la mijlocul după-amiezii, în toate barurile și cafenelele renumite, din orice localitate.

  Într-un mod absent, această băutură nativă cu aer cosmopolit spune mult mai multe despre noi decât am bănuit.

  Acest cocktail provine dintr-o formulă de naștere întâmplătoare și neprevăzută, produsul combinațiilor aleatorii de lichide și, în ciuda a tot ceea ce a predominat pentru calitatea sa.

  O internaționalizare neprevăzută l-a făcut cunoscut în lumea cocktailurilor internaționale, aruncându-i o mare popularitate printre cei care vin.

  Dar, în cele din urmă, este și va continua să fie, acel cocktail plăcut cu un strat puternic, o notă adecvată și proeminentă, imposibil de oprit din estimare.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Agua de Valencia, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu gin sau retete de cocktailuri cu rom în categoria sa:

  Rezumat
  Nume articol
  Agua de Valencia
  Descriere
  Agua de Valencia este un cocktail minunat, a cărui calificare între acru și dulce își împarte onorurile între Galicia, pentru locul de naștere al creatorului său
  Autor
  Numele editorului
  www.cocktailuri.com
  Logo-ul editorului
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner