Skip to content
Cocktaluri

Rețetă faimoasa Cocktail Bloody Mary

cea mai buna reteta pentru a face un coktail bloody mary
cocktail cu vodka simplu

Chiar dacă, și cu tot respectul, acest nume de Bloody Mary te duce direct la o referință istorică nu foarte plăcută a monarhiei engleze, castele, drumuri prăfuite, trăsuri cu cai frumoși care transportă regalitate și personalități de cea mai înaltă descendență din acea vreme.

Titluri Principale

  Cea mai originală reteta pentru a prepara un cocktail Bloody Mary perfect

  O noapte de petrecere debordantă, cu băuturi suprasaturate și o mahmureală de film, îmi vine direct în minte și care este mântuirea noastră pentru a reveni la viață. Această faimoasă combinație de suc de roșii și vodcă.

  Acesta este modul în care acest cocktail cu porecla specială „María la sanguinaria” vă va compensa pentru electroliții pierduți din cauza acelei revărsări de nebunie. Aceasta a fost porecla reginei Maria I a Angliei, cunoscută și sub numele de Mary Tudor.

  cele mai bune retete de cocktailuri din romania
  retete cocktail cu vodka

  Porecla ei a apărut printre protestatarii persecutați cu cruzime în timpul domniei sale, regina a anulat progresele reformelor religioase ale tatălui ei, Henric al VIII-lea, și a revenit pentru a supune Anglia planurile papei de serviciu.

  Desigur, a fost o coincidență să fi botezat cocktailul cu porecla suveranului. După cum veți înțelege, nu îi plăceau prea mult.

  Fiind unul dintre cele mai cunoscute cocktailuri oriunde te duci, în această fereastră de informații poți să scotociți ingredientele sale și să înveți astfel cum să îl prepari.

  Cu siguranță veți aprecia foarte mult această învățare atunci când prietenii tăi vor bea și doriți să îi ajutați să-și recapete puterea pierdută.

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un Bloody Mary?

  Ingrediente:

  1. Trei linguri de vodcă.
  2. Șase linguri de suc de roșii.
  3. 1 lingură de suc de lămâie.
  4. Câteva picături de sos Worcestershire.
  5. Câteva picături de tabasco.
  6. Sare si piper.

  Rețetă pentru a pregăti un autentic cocktail Bloody Mary

  Pregătire:

  • Pregătiți numeroase cuburi de gheață întregi într-un agitator de aproximativ 50 ml. Adăugați cele trei linguri de vodcă, sos Worcestershire, Tabasco și suc de lămâie.
  • Agitați tot amestecul și lăsați-l să stea câteva minute pentru a permite aromelor ingredientelor să se concentreze și să se amestece.
  • Adăugați sucul natural de roșii, apoi adăugați sare și piper după gust. Se amestecă bine toate ingredientele intr-o coctelera până când băutura este omogenă.
  • Se servește foarte rece. Se poate garni cu coajă de lămâie sau cu o tulpină de țelină.

  Care sunt pașii pentru a face un Bloody Mary perfect?

  La prima vedere pentru cititori nostri de cocktailuri.com, pare o băutură simplă de preparat, izbitoare datorită culorii sale stacojii, dar această băutură o aduce la ei.

  Atingerea sa magică nu se află în ingrediente, subliniază experții, dimpotrivă, spun că este o băutură foarte delicată, în special din punctul de vedere al adăugărilor sale.

  Atingerea unică se găsește pas cu pas în pregătirea sa, în calitatea produselor sale și în prospețimea și naturalețea atunci când le fabricați.

  unde se face bloody mary in bucuresti
  reteta de cocktail cu vodka

  Această băutură are particularitatea că trebuie preparată în momentul consumului, deoarece este o băutură foarte instabilă, acest lucru se datorează faptului că lichidele care o compun se deteriorează ușor atunci când intră în contact cu aerul.

  Gheața reduce reacțiile chimice produse de sucul de roșii și de alte ingrediente care îi degradează aroma.

  Sucul de roșii ar trebui să fie de înaltă calitate, deoarece va oferi o aromă profundă, bine condimentată.

  Este important să fii zgârcit cu vodca, deoarece gustul intens și picant al cocktailului maschează calitatea alcoolului.

  S-a spus întotdeauna că Bloody Mary are proprietăți sănătoase, deoarece roșiile împiedică formarea de oxizi, iar substanțele găsite într-unul din aditivii săi, cum ar fi lămâia, generează beneficii extraordinare organismului.

  Perioada și locația Bloody Mary

  Deoarece nimeni nu are adevărul în mâinile lor când vine vorba de creații, să începem la Paris în 1921, într-un club de noapte numit Harry’s Bar.

  Creația sa este creditată lui Ferdinand Petiot, pentru că a pregătit o încărcătură atât de uimitoare de arome încât rămâne și astăzi o tendință în cocktailuri.

  regina maria si bloody mary

  Aceasta a armonizat sucul sau sucul de roșii și lămâie, a adăugat tabasco, sos Worcestershire, sare și piper.

  Și a decis să o boteze cu numele special de Bloody Mary, deoarece culoarea și aroma ei incredibilă i-au amintit de regina María Tudor, cunoscută sub porecla de María la Sanguinaria, sau ceea ce este același, Bloody Mary în engleză.

  Pe de altă parte, nord-americanii își atribuie nașterea în anul 1920 într-un loc numit St. Regis Sheraton din New York, unde Barmanul lor, cu un dram de ingeniozitate, a amestecat vodka cu suc de roșii, în timp ce el a adăugat restul ingredientelor ., clientela îl boteza cu nume diferite, unul mai înțelept și mai amuzant decât celălalt.

  Aproape la sfârșitul căutării noastre am dat peste o legendă urbană la sfârșitul anilor 1970, care nu are nimic de-a face cu regina despre care v-am spus astăzi, care creează o mulțime de confuzie în jurul acestei combinații minunate și re-împuternicitoare.

  Dar în cele din urmă și pentru înregistrarea cocktailurilor internaționale, cel care a ales ori a fost înregistrat ca Bloody Mary primul a fost Petiot.

  La fel de diverse și variate sunt versiunile nașterii acestei minunate invenții, tot așa este restaurativă, după o noapte de sărbătoare, cu siguranță o băutură clasificată ca fiind cea mai plăcută și miraculoasă medicină de a doua zi.

  Lucruri pe care nu le știai despre cocktail-ul Bloody Mary

  Adăugarea bățului de țelină datează din anii ’60, când un client al Hotelului Ambasador și-a primit Bloody Mary în cameră fără dispozitivul de îndepărtare, neavând altceva de folosit, a luat un băț de țelină dintr-o farfurie cu legume și l-a folosit pentru a-și amesteca băutura.

  Din acel moment a fost încorporat ca o atingere șic și fiecare preparator îl plasează atunci când îl servește.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Bloody Mary, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu Vodka din categoria sa.

  Aici vei găsi cele mai renumite rețete de cocktailuri cu vodka din întreaga lume.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner