Skip to content
Cocktaluri

Cocktail Zarina reteta perfecta pas cu pas

Cocktail Zarina reteta

Cocktailul Zarina este menționat în repetate rânduri în universul incitant al mixologiei pentru că a fost unul dintre primele cocktail-uri din Statele Unite în care s-a folosit vodca, asta după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acest cocktail își scrie numele pe lista de băuturi mixte care au făcut istorie în mediul cocktail. În zilele noastre, adaugă un efort suplimentar pentru a continua la acel nivel de acceptare, dar când îi vezi ingredientele de calitate și distilare faimoasă, ai crede că jumătate din treabă a fost făcută.

Aplicând o tehnică potrivită pentru a le amesteca și că fiecare și-a găsit proeminența și greutatea specifică, i-au acordat restul de 50%. Combinația sa cu inevitabila vodcă, originară din Polonia și Rusia, face parte din succesul său, care atunci când este amestecată este eclipsată pentru a lăsa loc altor arome.

Vermut uscat, compus din vin alb, pelin și alte substanțe amare, îi conferă o distincție deosebită în prepararea sa.

Zarina în nevoia sa permanentă de a fi cocktail-ul superior, a combinat și Brandy-ul de caise, care este un brandy fructat, pe lângă bitter-ul Angostura, creând un contrast armonios.

Luat ca aperitiv, este un început excelent pentru o seară grozavă. Curcubeul său de arome blânde și arome fructate este izbitor. Vă va distra în timp ce împărtășiți o conversație plăcută și nesfârșită.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Zarina?

  • 2/4 vodcă.
  • 1/4 vermut uscat.
  • 1/4 coniac de caise.
  • Cuburi de gheata.
  • 1 picătură de Angostura.


  Reteta pentru a face un Ccktail Zarina pas cu pas

  1. Adăugați ingredientele în paharul de amestecare cu gheață cristalină.
  2. Se amestecă ușor cu agitatorul.
  3. Se strecoară încet.
  4. Serviți într-un pahar de cocktail.
  5. Decorați după gust.
  6. Zarina și nivelul ei mondial


  Această băutură fabuloasă este inclusă în lista celor mai importante și recunoscute 50 de cocktail-uri din lume și astăzi rămâne una dintre cele mai puternice baze din istoria băuturilor mixte.

  Dacă ți-a plăcut rețeta de Cocktail Zarina, poți vedea mai multe rețete de cocktail cu vodcă în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner