Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un cocktail White Russian reteta

cocktail White Russian reteta

Cocktailul White Russian (cocktail alb rusesc), departe de ceea ce ar putea crede oamenii, nu este o băutură emblematică a tradiției ruse, ci își trage numele doar din folosirea vodcii ca componentă și a albului pentru culoarea dată de ingredientul său original, lapte sau smântână lichid.

Această băutură delicioasă de încântare simpatică, cremoasă și cu o aromă ușoară de nucă de cocos, se remarcă în principal prin aroma și nota de cafea, derivată din lichiorul său Kahlúa, preparat cu grijă dintr-o selecție specială a celor mai bune boabe de cafea de tip Arabica. este un aspect blând de lac natural.

Meniul nostru de cocktail-uri alese este consolidat săptămânal de săptămână. Va fi distractiv și plăcut să pregătim un rusesc alb autentic, dulceața sa moale atunci când este combinată cu nucă de cocos și cafea ne va face să vrem să încercăm mai mult de una.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail White Russian?

  • 1 măsură de Kahlúa.
  • 1 măsură de vodcă.
  • Lapte de nucă de cocos.
  • 1 masura de crema.
  • Gheata zdrobita.


  Reteta pentru a face pas cu pas un cocktail White Russian

  1. Adăugați gheață pisată într-un pahar înalt și puțin adânc.
  2. Se adauga smantana lichida si laptele de cocos.
  3. Se amestecă până se formează spumă.
  4. Adăugați vodca și lichiorul de cafea
  5. Decorați după gust.
  6. Savurați cu un pai.

  White Russian și originea acestui cocktails


  Recenzia sa istorică ne conduce la crearea barmanului Hotelului Metropole din Bruxelles, Gustave Tops la sfârșitul anilor 1940, ca un cocktail pregătit pentru ambasadorul american la Luxemburg, Pearl Mesta.

  Variante în pregătirea a coctelu-lui White Russian


  Există numeroase modalități de a realiza acest cocktail, în funcție de formula și de forma personală a fiecărui barman. Cele mai comune versiuni au determinat în părți egale cantitățile de vodcă sau lichior de cafea.

  Marca de lichior de cafea Kahlúa este cea mai frecvent asociată cu White Russian, datorită difuzării sale incontestabile ca lichior.

  Red Russian înlocuiește țuica de cireșe cu lichiorul de cafea. În cazul cocktailului Black Russian, adăugați niște Cola.

  Dacă ți-a plăcut rețeta White Russian Cocktail, poți vedea mai multe rețete de cocktail cu vodcă în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner