Skip to content
Cocktaluri

Reteta cocktail Caipiroska

Cocktail Caipiroska cu lime
Cocktail Caipiroska cu lime pe masă de lemn

Caipiroska este un cocktail cu alcool care, spre deosebire de caipirinha care se face cu cachaça, acesta se face cu vodcă, dar celelalte ingrediente și modul de preparare sunt foarte asemănătoare.

Acest cocktail brazilian a început să fie celebru doar în America Latină, dar încetul cu încetul reputația sa s-a răspândit și din ce în ce mai mult poate fi degustat în orice cocktail bar din lume.

www.cocktailuri.com împărtășește astăzi această rețetă de caipiroska de casă cu modul în care trebuie preparată.

Așadar, dacă vă place vodca și nu aveți prea mult timp la dispoziție să pregătiți un cocktail cu alcool, vă recomandăm să încercați să faceți această caipiroska și să ne spuneți dacă v-a plăcut, deoarece este una dintre cele mai bune opțiuni de cocktailuri și băuturi care le poti pregati cu orice ocazie.

De asemenea, puteți face caipiroska de căpșuni, fructul pasiunii sau kiwi și încercați alte arome de cocktailuri cu fructe. Înveselește-te!

Titluri Principale

  Ingrediente pentru a prepara un cocktail de Caipiroska

  • 50 de mililitri de vodcă
  • 25 de grame de zahăr
  • ½ lime
  • Gheață (cuburi sau mărunțite)

  Cum se prepară Caipiroska:

  • Pentru a face acest cocktail caipiroska, primul pas pe care trebuie să-l facem este să luăm un pahar scurt, dacă este posibil, care este cel folosit în mod obișnuit pentru a face acest tip de băutură, și să adăugăm zahărul și jumătatea de lămâie feliată.
  • Zdrobiți bine aceste ingrediente, de preferință cu un mojar de lemn pentru ca teiul să-și elibereze zeama și să se integreze cu zahărul.
  • Apoi, adăugați câteva cuburi întregi de gheață sau destul de puțină gheață pisată în pahar și apoi vodca.
  • Cu o lingură spirală ridicăm limele de pe fundul paharului și ne integrăm caipiroska.
  • Pentru a termina de pregătit această caipiroska, terminăm cu mai multă gheață până la refuz și două paie scurte pentru a decora cocktailul alcoolic. Și aici aveți rețeta de caipiroska!

  Dacă vă plac cocktailurile cu alcool, nu ratați următoarele rețete de pe web pe care vi le recomandăm:

  Rezumat
  Nume articol
  Caipiroska cocktail
  Descriere
  Caipiroska este un cocktail cu alcool care, spre deosebire de caipirinha care se face cu cachaça, acesta se face cu vodcă, dar celelalte ingrediente și modul de preparare sunt foarte asemănătoare.
  Autor
  Numele editorului
  www.cocktailuri.com
  Logo-ul editorului
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner