Skip to content
Cocktaluri

Rețetă faimoasa de Cocktail Sex On The Beach in 2021

cel mai renumit cocktail de sex on the beach
Titluri Principale

  Cea mai buna reteta de a prepara un cocktail sex on the beach in casa

  Mi se pare că, atunci când ajungi cu prietenii la plajă, crezi că cel mai rapid și mai eficient mod de a cuceri și petrece un weekend luxos este să îi ceri barmanului această băutură și problema rezolvată.

  Doar cu impactul numelui său, ne-am putea gândi cu toții că acest amestec cu un nume atât de atractiv ar putea rezulta dintr-un episod casual într-o zi de emoții deraiate pe plajă sau din încercarea unui amestec de diverse lichioruri în mijlocul unui soare zi de vară.

  De fapt, Sex on the Beach a fost conceput ca o tactică de marketing agresivă pentru o firmă care tocmai lansase un nou nectar de piersici, pe care dorea să îl facă public.

  Piersica este oaspetele de lux pentru prepararea acestui cocktail, ceea ce îi conferă acea atingere specială și caracteristică, care i-a permis să devină una dintre cele mai recunoscute și solicitate băuturi din lumea competitivă a cocktailurilor, fiind fundamentală pentru plăcerea lui mulți adepți.

  Să nu mai revărsăm timp și să mergem la acțiune, să învățăm ce avem nevoie pentru a pregăti băutura pe care o dorește toată lumea, care sunt secretele și atingerile sale magice pentru a face o vacanță la plajă cea mai veselă și distractivă.

  Între băuturi, ai putea chiar să dai de un cuplu care să meargă mână în mână pe plajă. Norocosul ar putea fi și tu.

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Sex On The Beach?

  • 1 1/2 oz vodcă.
  • 3/4 oz piersică / lichior de piersici.
  • 1 oz și 1/2 suc natural de portocale.
  • 1 1/2 oz suc de afine.
  • Gheaţă.
  • 1 felie de portocală (sau lămâie) pentru a decora.

  Rețetă pentru a face Sex On The Beach in 2021

  Pregătiți un pahar cristalin înalt, cu gura extinsă, unde cocktailul va fi servit odată ce toate ingredientele au fost amestecate.

  Se toarnă vodca, sucul de portocale și bucățile de piersici care sunt ingredientele care alcătuiesc cocktailul, într-un recipient și apoi se amestecă conținutul până se formează un rezultat ideal.

  Aruncați gheață (tocată sau în bucăți mari) în pahar, astfel încât cocktailul să fie foarte proaspăt.

  Oferiți concentratul în pahar și apoi ornați totul cu o felie de portocală și, de asemenea, o cireșă.

  Când a apărut Sex On The Beach?

  Inițierea sa se găsește în 1987 în Florida, un oraș turistic din Statele Unite, numit și Veneția Americii pentru sistemul său extins și încurcat de canale.

  În acest oraș, o companie locală a avut o idee strălucită de a proiecta noul său produs de lichior de piersici. Profitând de sezonul înalt al vizitatorilor lor, au făcut un fel de concurs printre localnicii lor, oferind 1000 de dolari barului și 100 de dolari barmanului care a vândut cel mai mult lichior de piersici.

  Ted Pizio, un barman local, s-a gândit să facă o băutură pentru a încerca să câștige concursul de 100 de dolari. A făcut o combinație de lichior de piersici, vodcă, suc de portocale și grenadină.

  Nu există nicio îndoială că a fost un succes. Când a început să vândă băutura, cineva l-a întrebat cum se numește cocktailul, la care el, răutăcios și știind că este momentul său de glorie, a arătat euforic spre mare: Sex pe plajă! gândindu-mă la petrecerea de vară a facultății care începea.

  Ceea ce nu știai despre cocktailul sex on the beach

  Sex on the Beach este un amestec alcoolic, care, spre deosebire de alte cocktailuri, se bazează pe vodcă.

  Există o listă cu diferite tipuri de rețete pentru prepararea sa și, deoarece este o băutură care nu este făcută din rom sau gin, poate varia foarte mult în ceea ce privește ingredientele sale.

  Cu toate acestea, protocolul de elaborare necesită o mare atenție și atenție la toate detaliile, pentru a obține rezultatul scontat.

  În general, există două tipuri te cocktail sex on the beach:

  Primul este făcut cu vodcă, lichior de piersici, suc de portocale și suc de afine. Acesta este cocktailul oficial al Asociației Internaționale a Barmanilor.


  Al doilea este făcut cu vodcă, Chambord, Midori, suc de ananas și suc de afine. A fost creat în restaurantul TGI Friday.
  Dacă ți-a plăcut rețeta Sex On The Beach poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu Vodka în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner