Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Bramble reteta 2021

Cocktail Bramble reteta

Când vorbim despre băuturi cu diferite amestecuri și arome, a vorbi despre cocktailul Bramble este mai mult decât necesar. O băutură delicioasă, a cărei bază principală este ginul și care, în combinație cu ingredientele sale acide și dulci, devine o băutură rafinată pentru gustul oricui.

Principalul secret al acestei minunate băuturi este că este preparat cu un gin de clasă sec care nu are arome sau coloranți, deoarece prezența acestora poate modifica aroma finală a băuturii tale.

Datorită acestui fapt, se combină perfect cu aroma delicioasă a unui suc de lămâie și cu siropul de zahăr și Crème de Mûre, pentru a vă oferi un cocktail dulce în principiu, dar cu nuanțe acide pe care le veți iubi.

Este o băutură perfectă pentru zilele de vară în care doriți să vă răcoriți sau să pregătiți un cocktail fructat pentru oaspeții dvs., care vor fi încântați de aroma și senzația pe care o lasă. Consistența Cremei de Mure (lichior de mure cu zahăr) îi conferă grosimea ideală pentru ca băutura dvs. să fie completă.

Există câteva variații ale acestui cocktail minunat, care sunt generate în principal atunci când regiunea în care este preparat nu are mure de calitate. Unii aleg să adauge un sirop cu aroma acestui fruct delicios pentru a contracara absența acestuia.

Există cei care consideră că această variație poate funcționa o singură dată, totuși pentru profesioniști, cea mai bună opțiune este să căutați mure proaspete și naturale, deoarece este singura modalitate de a atinge punctul exact pe care îl necesită acest cocktail.

Începeți să vă pregătiți propriul cocktail! Apoi, trebuie să continuați să citiți, pentru că am compilat tot ce trebuie să știți, astfel încât să puteți obține o băutură făcută de dvs. și cu o aromă delicioasă.

Titluri Principale

  Ingrediente necesare pentru a prepara un cocktail Bramble

  Cantitatea de ingrediente poate varia în funcție de cantitatea pe care doriți să o preparați, apoi vă lăsăm ingredientele principale.

  • Gin.
  • Sirop simplu.
  • Suc de lămâie.
  • Mure.
  • Gheaţă.
  • Lămâi.


  Cum se face cocktailul Bramble?

  pregătire:

  • Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să luați un agitator cu o cantitate bună de gheață zdrobită, dacă este posibil până aproape de vârf.
  • Apoi, la acel shaker cu gheață, trebuie să adăugați sucul de lămâie, însoțit de gin și sirop simplu, astfel încât să puteți amesteca toate lichidele.
  • Bate câteva secunde până te asiguri că toate sunt foarte bine amestecate.
  • Apoi, trebuie să luați un mortar sau, în caz contrar, o lingură pentru a zdrobi murele până când acestea sunt aproape puriate. Odată zdrobite, le puteți adăuga în mixer.
  • Odată ce toate ingredientele sunt amestecate, puteți servi în pahare și dacă doriți să îi dați o notă diferită, adăugați câteva mure întregi și câteva pene de lămâie pentru a decora.

  Când a apărut cocktailul Bramble?

  Pentru a cunoaște originea cocktailului Bramble, trebuie să ne mutăm la Londra, unde Dick Bradsell, care era barman la Fred’s Club, s-a concentrat pe crearea unui cocktail care să aibă o aromă tipică a culturii britanice, caracterizat prin faptul că este foarte proaspăt.

  Una dintre inspirațiile sale a fost primăvara, deoarece, în căutarea sa, a încercat să-și amintească acele amintiri din copilăria sa în care a cules mure pe Insula Wight în această perioadă a anului.

  El a decis să dea acest nume creației sale în comemorarea murelor de pe această minunată insulă, deoarece tufișurile în care este produs acest minunat fruct, în limba engleză, se numesc mărăcini.

  Odată creat, a devenit una dintre cele mai solicitate băuturi din acest club, transcendând astfel orașele și chiar regiunile, devenind una dintre băuturile preferate ale mixologilor profesioniști.

  Ce nu știai despre cocktailul Bramble


  Cocktailul Bramble a devenit una dintre cele mai populare băuturi din cluburile din Anglia, remarcându-se în principal în primăvară.

  Este un cocktail care își are originea în anii 80 și de atunci a devenit o băutură răcoritoare excelentă.

  Clubul în care a fost creat acest cocktail este situat în mod specific în cartierul Soho din Londra.

  Unele variante ale acestui cocktail delicios când nu aveți cremă de mure, este utilizarea cremei de cassis.

  În zilele noastre a devenit unul dintre cocktail-urile care nu pot fi ratate în niciun curs de formare sau academie de cocktail.

  Acum, că știți toate ingredientele de care aveți nevoie și cunoașteți aroma delicioasă pe care o puteți obține amestecându-le, apoi mergeți mai departe și pregătiți-vă propriul cocktail Bramble, pentru că nu veți regreta și cu siguranță veți surprinde mai mult de unul.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner