Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Vesper Martini

Cocktail Vesper Martini reteta

Fără îndoială, Vesper Martini este un cocktail de lumini, cameră, acțiune, 100% cinematografică. Este timpul să călătorești la Casino Royale și la un joc de poker, agentul în smoking, înainte ca plecarea lui să-i ceară barmanului o vodcă Martini, dar cu variații în pregătirea sa, botezându-l ca Vesper în onoarea prietenului său agentul dublu Vesper Lynd.

Ofițerul elegant, în muncă de spionaj, după ce a risipit câteva mese din coroana britanică pe masă, cere același lucru, iar barmanul întreabă, agitat sau agitat? Bond se enervează teribil, răspunde, par că îmi pasă?

Ceea ce vrea să spună este că nu contează dacă este amestecat, agitat, scuturat sau bătut, ceea ce contează este că ai o mână bună și că el pierde casa, pentru a-i lua acel deal exces de la dealer și pentru a savura băutura. spre plăcere.

Așadar, astăzi trebuie să toastăm cu acest film Martini, să luăm în considerare lichidele sale de noroc jucăuș, să învățăm cum să-l pregătim și să ne bucurăm cu pasiune, dar își fac praf cazinoul de acasă, nu vrem să le piardă milioane, și apoi nu știu ce să fac cu această băutură pe ecran gigant.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Vesper Martini?

  • 5 cl gin de Gordon.
  • 1,5 cl vodcă.
  • 5 cuburi de gheață.
  • 1 cl Kina lillet (Lillet blanc).
  • Coaja de lamaie.


  Rețetă pentru a face un Vesper Martini pas cu pas

  pregătire:

  • Așezați gheața în agitator, răcoriți.
  • Încărcați toate lichidele.
  • Se agită cel puțin 30 de secunde.


  Se servește și se ornează cu o coajă lungă și subțire de lămâie.

  Vesper Martini și cariera sa de film


  Așa cum am spus și fără a-i scădea distilatele sale rafinate, care, amestecate, au dat viață acestei băuturi de origine hollywoodiană, nu este mai puțin adevărat că, pentru a ajunge la ea, Ian Fleming a trebuit să vină cu fiecare scenariu, astfel încât agentul 007 A trebuit să sorb multe cocktailuri până am ajuns la bijuteria din coroană, care nu este alta decât Vesper Martini. Ceea ce nu suntem siguri este că, dacă ar fi fost mai multe băuturi încercate, sau mai multe prietene cucerite.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner