Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Bitter Orange

Cocktail Bitter Orange reteta

Imaginați-vă că vă bucurați de o după-amiază de vară fabuloasă și trebuie să vă răcoriți de căldura care înconjoară întregul mediu, în cele din urmă vă decideți asupra unui Martini, alegerea perfectă pentru orice ocazie.

Bitter Orange, un delicios cocktail răcoritor care combină aroma Martini Bitter, cu un suc de portocale proaspăt, dulce și acid, pentru a da viață acestei combinații grozave, cu o aromă plăcută și o culoare minunată.

Este un aperitiv remarcabil atunci când începeți o cină sau o masă plăcută, poate fi combinat și cu tartine și o gustare clasică de la o întâlnire între prieteni, păstrând întotdeauna eleganța în orice moment.

Amarele au tendința de a fi în special băuturi amare, datorită compoziției și ingredientelor utilizate pentru a le face, fie că sunt coji de portocale amare, plante precum rubarba, aloe, mugwort, printre altele.

Sunteți gata să-l încercați? Împărtășim ingredientele sale și cel mai bun mod de a-l prepara, așa că hai să mergem la shaker.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un cocktail Orange Bitter?

  5 cl de Martini Bitter.
  15 cl suc de portocale.
  Feliie de portocală.
  Cuburi de gheata.


  Reteta pentru a face pas cu pas un cocktail de portocale amare

  • Într-un pahar frumos de cocktail Artemisia, umpleți cu gheață tăiată.
  • Adăugați Martini Bitter și apoi sucul proaspăt de portocale, acest lucru va garanta calitatea sucului și a amestecului.
  • Cu o lingură de cocktail amestecați băutura.
  • Decorați cu jumătate de roți portocalii.
  • Bucurați-vă.

  Martini și portocală amară


  Martini Bitter este produs în Italia din 1872, fiind un aperitiv grozav cu un caracter amar. Este obținut din macerarea ierburilor pe bază de alcool.

  Plantele folosite pentru acest macerat sunt: ​​absintum, aloe, artemisia, angostura, rubarba si coji de portocala amare si dulci, care fac parte din formula secreta.
  Această băutură amară este benefică pentru organism, deoarece reduce grăsimea, evitând în același timp acumularea acesteia. Permite eliminarea excesului de lichide reținute în țesuturi.

  Pe lângă faptul că este un ingredient de bază în acest cocktail, are beneficii de invidiat. Testarea este corectă și necesară.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Bitter Orange, poți vedea mai multe rețete de cocktail martini în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner