Skip to content
Cocktaluri

Cum se face un Cocktail Americano reteta

Cocktail Americano reteta

Cu siguranță cei bogați și celebri de-a lungul istoriei, au deschis ușile și au extins covorul roșu la nenumărate băuturi care, prin simpla lor prezență, nu l-ar fi reușit, sau cel puțin nu într-un mod atât de amețitor.

Impactul generat de o personalitate publică atât de dorită și cunoscută, unde popularitatea sa se extinde până la cel mai înalt vârf de munte. Acestea generează publicitate uimitoare, pumn și un impact rar văzut asupra mulțimilor.

Acordând acea garanție de succes produsului pe care îl fac propriu, fie din pură întâmplare, fie din propria lor voință.

Aduc acest preambul la lumină, deoarece Cocktailul Americano a fost o băutură cunoscută ca prima comandată de agentul secret din romanul original din seria lui Ian Fleming, Casino Royale. Ceea ce ne face confortabili să înțelegem, popularitatea sa nesfârșită.

Avem casa servită și în favoarea noastră, să știm care sunt ingredientele care au dat naștere creației sale și au făcut din acest cocktail preferatul.

Vom învăța cum să-l pregătim, așa că îl veți încorpora în lista dvs. de cocktailuri distinse.

Titluri Principale

    Ingrediente pentru a prepara un cocktail Americano

    • Gheaţă.
    • 45 ml de Campari.
    • 45 ml de vermut dulce.
    • 90 ml de sifon.
    • 1 felie de lamaie.

    Reteta pentru a face un cocktail american

    • Ia un pahar înalt. Adăugați mai multe cuburi de gheață.
    • Se amestecă 45 ml de campari, 45 ml de vermut rosso și 90 ml de sifon.
    • Se amestecă și la sfârșit se ornează băutura cu o felie de portocală.

    Unii oameni preferă să adauge coajă de lămâie sau să servească băutura într-un pahar scurt, cu mai puțină sifon.

    Traseul Cocktailului American și desemnarea acestuia

    • Ce sarcină titanică de a căuta originile lucrurilor, devenind din ce în ce mai dificile, prin toate versiunile pe care le putem găsi în calea noastră, iar în cazul unei băuturi atât de cunoscute, cu povești atât de diferite, se angajează și ne încurajează să fim la fel.mai asertiv precauţi.
    • Americanul a fost botezat astfel în anii 1930, în cinstea triumfului de la New York al lui Primo Carnera, un cunoscut boxer italian la acea vreme, a cărui înălțime atingea 2,05 metri și cântărea 120 de kilograme. Un idol de urmat în Italia de atunci.
    • În acele vremuri se spunea că, consumând această băutură, puteai atinge acea înălțime și putere.
    • O altă ipoteză, deloc de neglijat, este că turiștii americani care vizitează Italia, obișnuiți cu cocktail-urile făcute cu sifon și în plină interzicere, au căzut docili în fața Milano-Torino.
    • Încă unul dintre cele pe care le-am găsit este că cocktailul este așa desemnat pentru că este un vermut preparat în mod american.
    • Italienii au reparat inițial Cocktailul de Vermut care a fost făcut, adăugând doi stropi de Bitter de tip Angostura la vermut.
    • Când s-au servit vermutul a la „Americana”, Angostura a fost schimbată cu Bitter-ul italian, acesta era mai moale și se putea adăuga mai multă cantitate.

    Pentru a încheia cu acest traseu de la începuturile acestui cocktail cu criterii proprii, am găsit încă două versiuni, una dintre ele fiind că s-a căutat un nume mai cosmopolit, care să ajute la promovarea lui și la vânzarea în străinătate. Și așa s-a născut minunatul american.

    Celălalt este că în italiană „amaro” înseamnă „amar”, iar unii cred că denumirea cocktail-ului ar veni de acolo. Deși nu pare cea mai acceptabilă propunere, cu cât investigăm mai mult, versiunile pe care le găsim cresc, pentru această ocazie, o vom lăsa la alegerea cititorilor noștri înțelepți și asidui.

    Secretele cocktail-ului American


    American, îți aduce cu siguranță cuvântul cafea în imaginația ta, dar este și numele unui cocktail oficial al The International Bartenders Association, compus din campari, vermut dulce și apă minerală spumante, care a fost servit pentru prima dată la Caffè Campari în anii 1860 și a fost inventat de Gaspare Campari.

    Știați că acest cocktail era cunoscut sub numele de „Milano-Torino”, deoarece Campari era din Milano și vermut din Torino și acestea erau ingredientele sale principale.

    S-a dovedit a fi o strategie, gândită și analizată în mod tacit de italieni, care nu erau prostești de nimic, și-a schimbat numele când și-au dat seama de popularitatea în creștere în rândul americanilor la începutul anilor 1900.

    Cocktailul american, în ciuda numelui său, este un cocktail făcut în Italia.

    Dacă ți-a plăcut rețeta americană, poți vedea mai multe rețete de cocktail martini în categoria ei:

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner