Skip to content
Cocktaluri

Rețete smoothie fructe și iaurt

Un Smoothie de fructe este un cocktail delicios si sanatos preparat din fructe, iaurt si / sau lapte. Acesta poate fi servit ca un desert sau ca o gustare sanatoasa.

Smoothie de fructe

Acest smoothie cu iaurt grecesc și fructe roșii este o bombă antioxidantă care te va ajuta să-ți începi ziua cu un mic dejun delicios și, de asemenea, sănătos.

Nutrienții pe care îi poate oferi corpului tău îți vor proteja pielea, precum și celulele corpului tău de diferite efecte.

în același timp în care te bucuri de o băutură delicioasă dimineața, așa că pregătește ingredientele și învață cum să o prepari cu această rețetă simplă.

Iaurtul grecesc este una dintre cele mai bune opțiuni de adăugat la acest smoothie deoarece textura acestuia va da o densitate deosebită băuturii tale.

Totuși pentru a îmbunătăți foarte mult textura rețetei și că este tocmai în acel punct special pe care îl are toată lumea.

Vă recomandăm să înghețați elemente precum iaurtul sau fructele în avans, acest lucru vă va face și băutura mult mai răcoritoare.

Ingrediente:

  • 1 cana de fructe congelate (de ex. Mango, banane, zmeura, capsuni, etc.)
  • 1/2 cana de iaurt grecesc
  • 1/2 cana de lapte
  • 2 linguri de miere (optional)

Instructiuni:

  1. Puneti fructele congelate intr-un blender.
  2. Adaugati iaurtul si laptele.
  3. Blenduiti pana obtineti o consistenta omogena.
  4. Adaugati mierea, daca doriti.
  5. Serviti imediat.
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner