Skip to content
Cocktaluri

Reteta pentru a prepara un cocktail Absolut Buck

cocktail Absolut Buck reteta

Astăzi le aducem dragilor noștri utilizatori de internet Absolut Buck Cocktail, cu o construcție aromată datorită ghimbirului său pe bază de plante. Această băutură făcută dintr-o băutură magică de origine precum vodca, produsă prin fermentarea boabelor și a altor plante bogate în amidon, a ajuns să se stabilească în gustul adepților săi.

Alcoolul din vodcă este cuprins între 37% și 50% din volum. Purificarea și curățarea îl fac perfect pentru a fi combinat cu alte tipuri de lichioruri, oferindu-le o armonizare între puterea sa de foc și o concentrație de parfumuri stimulante.

Pentru a crea o băutură de podea sigură, trebuie să utilizați cele mai bune și autentice băuturi spirtoase. Unul dintre ele este Ginger ale, posibil adus de pe vechiul continent în Statele Unite între sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea.

Amestecul său incomparabil de ghimbir și sifon cu lămâie și zahăr, îi conferă aroma încărcată de transcendență picantă, fructată, care generează acea prospețime atât de presantă pe gustul nostru, creând acest cocktail cu un rezultat excepțional, cu intenții marcate de a scutura cultura modernă a cocktail-urilor. .

Astăzi este o zi minunată pentru a inventa o petrecere cu dragii noștri prieteni. Să pregătim un fascinant Absolut Buck și vă asigur că rezultatul va fi excepțional.

Titluri Principale

  De ce ingrediente aveți nevoie pentru a face un Absolut Buck?

  • 1½ măsură de Vodcă Absolut.
  • 5 părți Ginger ale.
  • 1 bucată de tei sau coajă de lămâie.
  • Cuburi de gheata.


  Rețetă pentru a face un Absolut Buck pas cu pas

  • Umpleți un pahar de modă veche cu gheață.
  • Aruncați măsurile Absolut Vodka și Ginger ale.
  • Evidențiați ochiul cu coajă de lămâie.
  • Bucurați-vă fără pauză, dar fără grabă.

  Absolut Buck și tehnica autentică Vodka


  Calitatea de neegalat a Vodka, cu tehnica sa de distilare continuă, o face un lichior pur și curat, fabricat sută la sută din cele mai naturale ingrediente, nu necesită a doua sau a treia distilare, ceea ce se traduce prin cheia succesului acestei băuturi minunate.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Absolut Buck, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri de vodcă în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner