Skip to content
Cocktaluri

Reteta pentru a prepara un cocktail Coral Sea

retete cocktailuri celebre cu rom

Coral Sea este un cocktail de vară cu o tendință ușoară și aromă autentică, în care lichiorul său de vodcă, obținut din fermentarea cerealelor și a altor plante bogate în amidon, încorporarea romului cu trestia de zahăr sau melasă prin fermentare la temperaturi ridicate și 6 căpșuni, oferă o textură adecvată, cu o aromă copleșitoare de fructe.

Este bautura ideala pentru a te bucura de o vacanta bine-meritata si de o zi fierbinte de vara. Este un bun companion pentru plimbarea pe nisipul alb, contempland relaxantul albastru azuriu al marii.

Să ne bucurăm de acest cocktail fascinant cu o graduare alcoolică relaxantă, în care se amestecă distilatul de vodcă, cu puterea sa copleșitoare și incomparabilă care stimulează palatul și rugozitatea romului. Citricele dulci ale căpșunilor, dă naștere acestei băuturi de pasiune și parfum marin.

De asemenea, este prezentată ca o băutură de savurat și petrecut acasă cu o companie bună, inclusiv adăugându-l la lista noastră de cocktail-uri cu Vodcă.

Rămâne doar să o pregătim și să o servim într-un pahar sugestiv și lucrat manual. Oaspeții tăi vă vor mulțumi pentru gustul său fin și răcoritor.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Coral Sea?

  • Gheata zdrobita.
  • 1 1/2 oz de vodcă
  • 2 oz de rom Malibu.
  • 6 căpșuni


  Reteta pentru a face un Cocktail de la Marea Coralului pas cu pas

  1. Într-un shaker de cocktail, turnați Vodka, Malibu, căpșunile tăiate și gheața pisată.
  2. Agitați energic timp de 15 secunde.
  3. Serviți într-un pahar cu balon.
  4. Se ornează cu o jumătate de căpșuni sau cireșe.
  5. Gust.

  Un recif de corali în timp ce ne bucurăm de o fascinantă reteta de cocktail Marea Coralului


  Nu există nicio modalitate de a merge de-a lungul plajei cu o Marea Coralală relaxantă.Pe măsură ce mergem, vedem cât de grozavă este natura, contemplându-și recifele, numite și junglele mării, care servesc drept barieră pentru mangrove și pajiști cu iarbă de mare împotriva atacului. a umflăturii.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Coral Sea Cocktail poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu vodcă și cocktail-uri cu rom în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner