Skip to content
Cocktaluri

Reteta cocktail Blue Hawaii

Reteta cocktail Blue Hawaii

Ce modalitate mai bună de a ne transporta în atmosfera perfectă a unei vacanțe, decât cu o băutură care reunește arome și culori tipice acelui moment de bucurie și odihnă.

Hawaii albastru este vizual izbitor cu culoarea sa albastră, așa cum sugerează și numele său. Combină aroma aromată a romului cu ingredientul de bază care este Vodka, împreună cu sucul de ananas și, bineînțeles, curaçao albastru.

Servim într-un pahar frumos care atrage atenția și în mod magic avem o băutură pentru a ne arăta și a ne bucura de toate într-unul.

Creat în 1957 de Harry Yee, fost ospătar șef la Hilton Hawaiian Village, situat în Waikiki, Hawaii, un loc minunat și perfect pentru a crea această băutură delicioasă. Vi s-a cerut să creați un amestec special pentru prezentarea unei companii olandeze, producătoare și comercializatoare de băuturi spirtoase.

Transportat oriunde în lume, acest cocktail albastru de mare reușește să te prindă.

reteta de cocktail blue hawaii

Este timpul să-l testați. Aici puteți cunoaște cantitățile și rețeta, pe care le detaliați mai jos, astfel încât să puteți intra în acțiune.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Blue Hawaii?

  5 ml de vodcă.
  5 ml rom.
  15 ml de Blue Curacao.
  90 ml suc de ananas, neindulcit.
  30 ml de „dulce-amărui” (suc de lămâie, lime și sirop de zahăr).


  Rețetă pentru a face un cocktail Blue Hawaii pas cu pas

  • Așezați jumătate de gheață într-un shaker shaker.
  • Adăugați romul, vodca, Curaçao și sucul de ananas, împreună cu dulce-acru.
  • Acoperiți și agitați foarte bine până se răcește și combinați la perfecțiune, aceasta durează aproximativ 30 de secunde.
  • Într-un pahar de tip uragan cu gheață, strecurați și turnați amestecul.
  • Tăiați un triunghi de ananas sau o felie de portocală pentru a decora marginea paharului. De asemenea, puteți adăuga o cireșă maraschino pentru a da mai multă culoare.
  • Gata de încântare.

  Sfaturi pentru Hawaii-ul tău albastru

  cocktailuri.com retete


  Pentru a decora îți poți lăsa imaginația să zboare, așeza o scobitoare sau o umbrelă de cocktail și străpunge cireșa pentru a străpunge apoi vârful fructului, foarte tropical!
  Dacă doriți, vă puteți face propriul amestec dulce și acru cu citrice proaspete și sirop simplu.
  Pentru a adăuga o notă de îngheț, puteți amesteca amestecul.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Cocktail-ului Blue Hawaii, poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu vodcă și cocktail-uri cu rom în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner