Skip to content
Cocktaluri

Reteta pentru a prepara un cocktail Black Russian

cocktail Black Russian

Când doriți să complimentați un invitat special, care, la rândul său, știți că este un iubitor de cafea și nu aveți idee ce să le oferiți, există o sugestie foarte delicioasă cu o istorie care vă va umple căutarea cu satisfacție.

Black Russian, cu doar două ingrediente, dar cu o aromă intensă și bine realizată, combină Vodka, cu o aromă neutră și curată, împreună cu gustul intens al lichiorului de cafea care învelește cu măiestrie această băutură și o face o încântare.

Coctelul Black Russian fost creat la Bruxelles pentru a onora un diplomat american în 1940, doamna Parle Mesta, la începutul războiului rece. O combinație care și-a dat numele esenței datorită culorii finale negru (negru) și a amestecului cu ingredientul principal care este Vodka, care provine din Rusia.

Încărcată cu aromă și distincție, această băutură este modificată și în cocktail bar, creând variante care înlocuiesc lichiorul de cafea cu o altă băutură sau lichior, dând naștere altor cocktailuri, tovarăși perfecți pentru orice ocazie.

Pregătirea este foarte rapidă și ușoară, așa că nu veți pierde niciun minut pentru a participa la întâlnirea dvs., vă lăsăm ingredientele și cel mai bun mod de a vă servi.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Black Russian?

  • 40 ml de vodcă.
  • 20 ml lichior de cafea tip Kahlúa.
  • Gheață în cuburi.
  • Cireș maraschino.


  Rețetă pentru a face un cocktail Black Russian pas cu pas

  • Găsiți un pahar de cocktail scurt, deși în prezent se adaugă un pahar puțin mai lung la această băutură.
  • Adăugați gheață în cuburi mari pentru a rezista mai mult pentru a răci amestecul.
  • Adăugați vodca și lichiorul de cafea de tip Kahlúa în paharul peste gheață.
  • Se amestecă cu lingura shaker.
  • Se ornează cu o glazură maraschino.
  • Gata de gust.

  Unele variante ale cocktailului Black Russian


  Există mai mult de zece tipuri de variante ale acestei băuturi, de exemplu, dacă înlocuim lichiorul de cafea cu Brandy de cireșe, obținem Red Russian, o băutură încărcată cu aromă de fructe.

  De asemenea, puteți încerca să plasați Pippermint, veți obține un rus verde. Dacă în loc de cola, care este un alt ingredient adăugat, se adaugă o cremă, veți obține un rus alb.

  Există multe opțiuni, dar prima este captivantă, că îți place.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Cocktailului Rusesc Negru, poți vedea mai multe rețete de cocktailuri cu vodcă din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner