Skip to content
Cocktaluri

Cum se prepara un cocktail Negroni reteta 2023

cocktail Negroni reteta 2021

Florența, cultura și aristocrația sa florentină se îmbracă pentru a ne prezenta cocktailul Negroni. Această băutură, care nu scapă de vigoarea vieții bune și de rafinament.

Ar fi un păcat al cupelor să nu menționăm în aceste rânduri. Domul și împrejurimile sale, Baptisteriul San Juan, Plaza de la Signoria, Ponte Vecchio și Plaza de Miguel Angel, printre alte frumuseți neprețuite ale acelei bucăți din lumea minunată a vechiului continent.

Titlul său bine câștigat ca cocktail al palatului pentru adulți se datorează gustului său amar provocator. Este aprins rapid și fără remedii de către forța campari, în contrast absolut cu aroma originală de vermut și ginul său exploziv, se joacă pentru a-i da acea notă de vervă cerută.

Considerat Negroni ca aperitivul prin excelență și catalogat ca paharul stacojiu al vieții bune, își combină misterul, eleganța și categoria, cu acel amestec de lichide care incită un bun sentiment de fericire și bucurarea după-amiezilor de splendoare.

Roșul stacojiu al prezenței sale nuanțate, te face să-ți fixezi simțurile în partea de jos a paharului atunci când îl bei, unde vei dori să te întorci doar când culoarea sa nu mai este acolo și descoperi că merita să-ți fixezi privirea.

Astăzi căutăm forță. Dacă dorim o notă de finețe și eleganță în shaker-ul nostru, putem completa meniul cu unul dintre cele mai bune cocktailuri din lume.

Să cunoaștem linia alcoolilor săi sofisticați și cum să le amestecăm pentru a pregăti această băutură curajoasă, unde numai cunoscătorii vor îndrăzni să-și ridice paharul, să-l bea și să se bucure de el.

Titluri Principale

  Ingrediente pentru a pregăti cocktail-ul Negroni

  • 1 porție de Campari.
  • 1 parte din Vermut Rosso.
  • Coaja de portocală sau o felie groasă pentru garnitură.
  • 1 măsură Gin.

  Rețetă pentru a face un coxktail perfect Negroni

  • Într-un pahar scurt, puneți gheață și amestecați cu lingura de cocktail pentru a răci puțin paharul.
  • Adăugați Campari, Vermouth Rosso și coaja de portocală.
  • Se amestecă cu lingura câteva secunde pentru a răci întregul amestec.
  • Adăugați felia de portocală sau pielea.

  Negronii și Florența

  Toate drumurile nu duc cu precizie la Roma.

  Cu această ocazie vom călători la Florența 1919 la Café Casoni, un loc de întâlnire prin excelență al aristocrației sale.

  Contele Camillo Negroni era un vizitator frecvent la cafeneaua menționată mai sus, la fel ca și alți politicieni, aristocrați și artiști florentini ai vremii.

  Negroni, obosit să bea mereu același lucru, i-a cerut barmanului său de încredere să adauge gin la cocktailul său, înnobilat că contele știa perfect din călătoriile sale obișnuite în orașul Londra.

  Toate versiunile găsite arată că așa s-a născut cocktailul care îi poartă numele. Se crede că caracterul vesel și viața bună pe care a avut-o acest domn s-a datorat într-un mod bun, faptului că l-a trecut de la înghițitură la înghițitură, ceea ce i-a incitat trezirea și buna umor.

  Astfel s-a născut legenda acestei băuturi unice. Este ideal să vă arătați seara, este atât de simplu de preparat, datorită ingredientelor sale, și nu necesită un agitator pentru a se amesteca.


  Curiozitățile de care nu știai despre Cocktailul Negroni


  În urmă cu mai bine de un secol, aceste componente, Campari, Gin, Vermouth, cuburi de gheață și o felie de portocală, erau combinația pe care contele Camillo Negroni i-a cerut barmanului Fosco Scarselli, pe care astăzi toată lumea îl raportează la numele de „lichior Negroni”.

  Negroni este stabilit printre cele mai solicitate cinci cocktailuri din cele mai bune baruri din lume. O băutură clasică, tradițională, care își încununează traiectoria cu o permanență care aderă la gust în afara oricărei granițe.

  În momentul apariției sale, scopul contelui era ca toată lumea să știe că consumă o băutură incomparabilă.

  De la Florența la lume. O poveste de contagiune, de propagandă, de diseminare care a trecut prin texte și baruri în sute de națiuni.

  Odată cu trecerea deceniilor, această băutură a dobândit ramificație transcontinentală și a dobândit rădăcini în cele mai înregistrate site-uri din Buenos Aires, New York, Berlin și Londra.

  Cu această terminologie, eleganță și legitimitate, converg o serie de noțiuni, împreună cu valori care îi conferă stâlpii cuceririi sale. Respirația lui fără labirint aroganță sau varietate de componente îl contrastează cu celelalte clasice.

  Cine este obișnuit să-l bea într-un bar creează un gust care îi permite să o facă acasă. Combinația corectă a aromelor sale este ceea ce îl face diferit.

  În componentele sale este expus secretul succesului său. Este vorba despre acele citrice rare care se armonizează, pentru a da naștere unei băuturi perfecte.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Negroni poți vedea mai multe rețete de cocktail-uri cu martini sau cocktail-uri cu gin din categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner