Skip to content
Cocktaluri

Reteta pentru a prepara un cocktail Boulevardier

reteta cocktail Boulevardier

Bulevardul este remarcabil și gustos, cu whisky bourbon sau secară, este băutura obișnuită în cafenelele bulevardelor din Paris și din lume.

Interacțiunea sa dulce-amară, de culoare pământească, o face rafinată și aventuroasă prin excelență.

Preponderant în prezentarea sa, este un clasic pentru gustul său amar și remarcabil, cu o aromă puternică la sfârșitul băuturii.

Curteza acră și interesantă a Campari este incontestabilă, dar este uneori deghizată de carpano care îi conferă un punct dulce și echilibrează amestecul.

Numit și cocktailul unui american la Paris, orașul luminii (La Ville lumière), care combină arta și arhitectura sa maiestuoasă, leagăn al revoluției și libertății.

Păcatul literar, pe care nu îl vom comite, ar fi să nu menționăm câteva dintre minunile sale, cum ar fi: Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, Bazilica Sacré Cœur, Palatul Invalizilor , Panteonul, Arco de la Defensa, Opera Garnier sau cartierul Montmartre, printre altele.

Nici nu vom înceta să-l adăugăm, în combinația noastră de cocktail-uri cu arome intense, astfel încât să fie pe lista exclusivă a oaspeților, direct la shakerul nostru.

Să aflăm cum să-l pregătim și să-i adăugăm compușii contrastanți, care sunt încorporați tocmai pentru a crea acest nectar unic.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un cocktail Boulevardier?

  Raport 45 30 30:

  • 45 ml Whisky Bourbon 101 de curcan sălbatic.
  • 30 ml de Campari.
  • 30 mi de Vermut Roșu Cinzano 1757.

  Rețetă pentru a face un coctel Boulevardier pas cu pas

  • Adăugați ingredientele într-un pahar cu agitator cu gheață.
  • Amestecați corect, până când amestecul dvs. este perfect integrat.
  • Se servește într-un pahar de cocktail răcit.
  • Se ornează cu o felie de lămâie.

  Cokteilul Boulevardier și o mică recenzie istorică

  Bulevardul, a apărut în ghidul de bar Harry din 1927, Barflies and Cocktails.

  Această băutură extraordinară își înregistrează eticheta de când a început așa-numita lege a interzicerii băuturilor alcoolice din SUA.

  Mulți cunoscători subliniază că această băutură este o versiune a unui Negroni, creat de celebrul barman Harry MacElhone de la Harry’s New York Bar din Paris.

  Se ilustrează că Harry McElhone, un barman care a emigrat în alte destinații din cauza lipsei de muncă cauzată de interdicție, a creat această băutură pentru Erskine Gwynne, un scriitor american în exil, care a editat o revistă numită „Le Boulevardier”, un client obișnuit. la Harry din Paris și nepotul magnatului căii ferate Alfred Vanderbilt.

  Recomandare pentru a face un cocktail Boulevardier perfect


  Pentru a da acestei băuturi caracter și rigoare, se recomandă whisky de 100 de probe, cum ar fi Knob Creek sau Rittenhouse Rye, deoarece se va păstra bine în părți egale, pentru aroma puternică a Campari.

  Secara este, de asemenea, foarte bună pentru a vă oferi un palat mai puțin dulce și puțin mai condimentat.

  Vigoarea sa se obține din bourbon, care în acest caz este Maker’s Bourbon. Pentru anotimpurile în care frigul apasă, această băutură este o alegere bună și ceva mai complex decât un whisky arid.

  Fructul de cireș conferă caracter decorului acestei băuturi, generând o culoare vie și plăcută, alături de o mângâiere de portocaliu.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Boulevardier, poți vedea mai multe rețete de cocktail cu whisky în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner